Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Ecologisch cadeaus

Geweldige cadeaus die grote indruk achterlaten en een kleine voetafdruk nalaten.

Bedaffair kiest voor voor de mooiste ecologisch cadeaus en extra's om uw leven in de slaapkamer en badkamer aangenamer te maken. We vinden het heerlijk om mooie nieuwe eco kado en gadgets te vinden èn samen te stellen waar we u blij mee kunnen maken.

In de nabije toekomst kunt u nog meer geweldige ecologisch cadeaus verwachten die uw leven of dat van een dierbare of vriend net wat aangenamer maken. De allergrootste voldoening zit 'm in het geven. Show how much you care.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.