Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Lampen en verlichting

Bij Bedaffair vind je een fijne collectie lampen en verlichting voor de slaapkamer en kinderkamer.

Accentverlichting, leeslamp of tafellamp

Als accentverlichting in de slaapkamer zijn twee bed lampen of lees lampen vaak voldoende. De Italiaans design tafellamp is een ware luxe in de slaapkamer en is tevens geschikt voor de woonkamer. Een LED leeslamp kan gemonteerd worden op het hoofdbord en heeft een flexibele arm. Dit is niet alleen handig voor het lezen maar u voorkomt ook dat u uw slapende partner stoort.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.