Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Magnesium Zechsal

Eco bedden specialist Bedaffair.nl weet meer over slapen dan bedden en matrassen alleen. We bieden een totaalpakket van producten die gunstig zijn voor de slaapfunctie, zoals bijvoorbeeld het essentiële mineraal magnesium. Magnesium is een mineraal dat onontbeerlijk is voor de mens en een sleutelrol heeft in tal van fundamentele, cellulaire processen. 

Waarom is magnesium belangrijk voor goed slapen?

Het mineraal magnesium is een belangrijke cofactor in de synthese van neurotransmitters. Magnesium is noodzakelijk voor omzetting van tryptofaan in serotonine (is betrokken bij stemmingen, tot rust komen) en melatonine (bevordert inslapen en recuperatie) en voor de omzetting van tyrosine in dopamine (speelt rol bij ervaren van genot, blijdschap en welzijn).

Bestel bij Bedaffair.nl het beste en meest pure magnesium ter wereld.

Zechsal producten bevatten de meest pure magnesium ter wereld. De 250 miljoen jaar oude magnesium kristallen zijn puur, onaangetast en bevatten de hoogste concentratie lichaamseigen magnesiumchloride. Elke lading kristallen uit de unieke Zechstein bron wordt streng en zorgvuldig gecontroleerd op zuiverheid en concentratie. Zechsal geeft hiermee ook de zekerheid dat haar producten volgens de EU-cosmetische richtlijnen (directive 76/768/EEC) en met geborgde kwaliteit worden geproduceerd. De Zechsal producten zijn 100% natuurlijk en dierproefvrij.

Wellness magnesium 

Zechsal magnesium is goed voor lichaam en geest. Het lichaamseigen magnesium draagt bij aan ontspanning en balans. Niet voor niets wordt magnesium wel het anti-stress mineraal genoemd. Magnesium is een belangrijke bron voor de energievoorziening en werkt als een natuurlijke tranquilizer.

Dagelijks gebruik van Zechsal magnesium geeft een aangename ontspanning, zorgt voor geestelijke veerkracht en geeft je meer energie. Met Zechsal steek je letterlijk beter in je vel!

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!