Baby’s beschermen tegen straling van mobiel, babyfoon, tv en computer

Baby’s beschermen tegen straling van mobiel, babyfoon, tv en computerOnze mobiel, draadloze babyfoon, tv, tablet en computer zijn niet meer weg te denken uit onze dagelijkse bezigheden. We zijn verbonden met de wereld. Ondanks de bereikbaarheid is de manier waarop we met draadloze, stralings, apparaten omgaan wellicht toe aan wat specifieke aandacht. Zeker waar het baby’s en kleine kinderen aangaat. Studie omtrent draadloze straling van de Zwitserse federale overheid 2007 heeft hoofdpijn bij kinderen vastgesteld. Er zijn veranderingen in het verloop van de hersengolven zichtbaar middels een EEG. Mobiel telefoneren van de moeder beïnvloedt ook de hartactiviteit van de ongeborene.

- Antroposofische kindermutsen beschermen tegen straling >

- Kinderdekbed van 100% turf >

Baby’s zijn anders. De beleving  van baby’s is niet gescheiden van de omgeving. Hun hele lichaam is een en al hoog sensitief zintuig. Baby’s zijn kwetsbaar en bovenal sociaal. Baby’s kunnen hun waarnemingen niet bewust verwerken, ze zijn weerloos. Hun enige anker, hun enige zekerheid, is het emotionele contact met de dichtst bijstaande mensen. Als we de verlangens van baby’s leren lezen, voeren ze ons naar een heel nieuwe waarneming van de wereld. Hun verlangen naar rust, eenvoud en herhalen kan ook de ouders een nieuwe levenskwaliteit bieden. Om, tegenwoordig, echter afstand te doen van mobiel, babyfoon, tv en computer in het bijzijn  van baby’s, heeft men niet alleen veel liefde en respect, maar ook kennis  van de werking nodig.

De nieuwste kennis op het gebied van onderzoek, is dat de gevolgen zeer schadelijk zijn, als het gaat om straling in de eerste levensmaanden.
Eerder schreven we dit artikel "Straling en electrosmog - straling in de slaapkamer", over electrosmog in de slaapkamer met tips hoe straling af te schermen.

Hoe draadloze straling van wifi, mobiel of babyfoon werkt

Mobieltje en draadloze babyfoons zijn zeer praktisch, maar ze hebben ook negatieve werking. Daar is al meer over bekend. Draadloze straling is belastend en schadelijk, en hoe jonger het kind hoe schadelijker draadloze straling is. Het lichaam en de geest van het kind is veel gevoeliger als dat van een volwassene. De meeste straling wordt via het hoofd opgenomen, dat notabene bij kleine kinderen in verhouding veel groter is dan dat van een volwassene. Twintig seconden mobiel bellen wijst uit dat ons bloedbeeld verandert en rode bloedlichaampjes laat klonteren. (www.diagnose-funk.org)

De Salford-studie beschrijft potentiële hersenbeschadigingen door de opening van de bloed-hersen-barrière. Salford houdt vroege dementie en alzheimer voor mogelijk. De studie omtrent draadloze straling van de Zwitserse federale overheid 2007 heeft hoofdpijn bij kinderen vastgesteld. Er zijn veranderingen in het verloop van de hersengolven zichtbaar middels een EEG. Mobiel telefoneren van de moeder beïnvloedt ook de hartactiviteit van de ongeborene. Met deze conrete aanwijzingen adviseren wij ouders in het bijzonder aan, om (vaker) afstand te doen van draadloze communicatie.

In een ander recent onderzoek (Belpomme 2016)  werden verhoogde gehaltes van het CRP-eiwit, dat ontstekingen veroorzaakt en tot Alzheimer kan leiden bij mensen gevonden de beweren te lijden aan EMV (ziekte door elektromagnetische straling). Lagere gehaltes van vitamine D2-D3 en verhoogde gehaltes histamine en immunoglobuline in het bloed wezen op ontstekingen. Ook mat hij verhoogde gehaltes van eiwitten en stoffen als nitrotyrosine die hersenbeschadiging kunnen veroorzaken. In hun urine vond hij hormonen als melatonine, wat duidt op chronische ziektes en slaapproblemen kan veroorzaken. En dat brengt ons bij de invloed van straling op het slapen. En belangrijker hoe beschermen we ons en onze kinderen tijdens het slapen tegen straling?

                     Turf komt van wollegras   Onderdeken op basis van turf

Het effect van straling op melatonine en daarmee onze slaap

‘Onderzoek heeft aangetoond dat door straling de calciumniveaus per cel naar beneden gaan, waardoor de darmwanden doorlaatbaar worden voor gifstoffen. Er komen meer vrije zuurstofradicalen, en daardoor ontstaat DNA-schade. Ook daalt het melatonineniveau. Verschrikkelijk belangrijk, want dat gaat de groei van kankercellen tegen. Het melatoninetekort zorgt er ook voor dat je niet goed slaapt. Je hele conditie zakt in elkaar.’, aldus Leendert de Vries, natuurkundige.

Arend Vaders (afgestudeerd in electrotechniek & energietechniek) en Marjolein Vaders (onderricht in natuurgeneeskunde), eigenaren van Bedaffair, vermoeden dat ADHD, onrust en angsttoestanden bij kinderen, samenhangen met de toenemende dichtheid van elektromagnetische velden. »Tijdens mobiel bellen tijden de zwangerschap en daarna helemaal begrijpelijk staat de draadloze babyfoon bij het hoofd van de baby. Een grassprietje, die tegen het prikkeldraad valt, sterft af, verbrand. Elektriciteit versnelt het afstervingproces en vervroegd het ouder worden. Kleine kinderen zijn een en al zintuig, alles komt nog binnen, waardoor ze juist veel slaap nodig hebben voor het verwerken van indrukken en herstel van de cellen. Als de slaap door elektromagnetische velden niet meer tot een juist herstel leidt, zal het lichaam van een baby of klein kind te snel verharden.” Electrosmog grijpt in alle levensprocessen in. Wetenschappelijke studies beschrijven hormoonveranderingen, zoals bijvoorbeeld afname van melatonine. De epifyse of pijnappelklier reageert op electromagnetische straling met de verschuiving van zijn natuurlijke ritme in de ochtend. Het gevolg daarvan is, dat we niet meer in de REM-slaap of diepe slaap kunnen komen en ’s morgens niet goed wakker worden of fit zijn.

Dekbed op basis van turf

Turfwol onderdeken, topdekmatrassen en dekbedden beschermt tegen straling

Uniek in Nederland zijn de Bedaffair turfwol en de 100% turf (veredeld met homeopathische oplossing) onderdekens, topdekmatrassen en dekbedden. In de ons omringende landen is turf een bekend fenomeen. In Nederland totaal niet. Toen de kerncentrale van tsjernobyl explodeerde, werden mensen in Duitsland zelfs bewogen om actie te nemen om turf producten te gaan gebruiken. Hoe langer de radioactieve neerslag duurde hoe meer vraag er was naar turf producten. Turf wordt dus gebruikt als bescherming voor een heel breed scala aan straling.

Onze kinderen hebben zowel de lagere als middelbare Vrije school doorlopen. Vrije school betekent Rudolf Steiner. En Rudolf Steiner wist destijds (1920) al dat turf vezel electromagnetische straling afschermt. “Eigenlijk zou elke baby vanaf de 1e dag op een onderdeken van turfwol horen te slapen en beschermd worden, om de celverharding, hoofdpijn, onrust en ziekte tegen te gaan.”, zegt Vaders. “Turf absorbeert electromagnetische straling en is tot nu toch nog het enige bekende materiaal dat al vele jaren is getest door de mens zelf.” Turf is een uniek en fantastisch product voor iedereen en in het bijzonder voor baby's en die mensen die ziek worden van electromagnetische straling, electroallergie of electrogevoeligheid (EMV en EHS) een betere slaap zal geven.

-          Bekijk de turfwollen onderdeken voor baby’s en kleine kinderen >

-          Bekijk de 100% turf onderdekens >

-          Bekijk de turfwollen onderdekens voor volwassenen >

-          Bekijk de turfwollen dekbedden > 

Bron:

Nieuwgeborenen onder de invloed van TV en mobiel – de werking op baby’s en op de moeder-kind-band. ISBN 978-3-033-01425-1
De bedreiging en beschadiging van kinderen door draadloze straling – buergerwelle.de

Dit bericht is geplaatst in Baby Op .

Opmerkingen

    Er zijn nog geen reacties onder dit bericht.

Verwerken Opmerking