Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Bed kopen Amsterdam

Bed kopen Amsterdam

U wilt een bed, compleet met matras en bedbodem, kopen? Bij Bedaffair te Heemstede bent u aan het goede adres. Wij helpen u graag verder bij het uitzoeken en het kopen van uw ideale bed. Of u nu op zoek bent naar een degelijk ledikant, een comfortabele boxspring, een handige slaapbank of een leuk bed voor op de kinderkamer, u vindt het allemaal in het uitgebreide beddenassortiment van Bedaffair Heemstede. U kunt uw nieuwe bed gemakkelijk en voordelig online kopen in onze uitgebreide webshop.  Wilt u de bedden en matrassen eerst bekijken en wellicht uitproberen of heeft u behoefte aan goed slaapadvies? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze 800 m2 showroom in Heemstede.

Verantwoord bed kopen Amsterdam

Wanneer u er voor kiest uw bed te kopen Bij Bedaffair in Heemstede kunt u er vanuit gaan dat u een in West-Europa vervaardigd topproduct mee naar huis neemt. Bij ons staat verantwoord produceren met een zo laag mogelijke impact op het milieu hoog in het vaandel. Daarom worden onze bedden en andere slaapartikelen bijvoorbeeld zoveel mogelijk vervaardigd van natuurlijke materialen en hoeven onze producten geen (vervuilende) wereldreis te maken voordat ze in de showroom staan. Daarnaast vinden we het zeer belangrijk dat onze bedden daadwerkelijk bijdragen aan een zo goed mogelijke nachtrust en een gezond leven. Kortom, als u een bed koopt bij Bedaffair kiest u voor duurzame kwaliteit.

Welk bed kopen?

Weet u nog niet precies welk bed het beste bij u past? Kom gerust langs in onze showroom. Onze medewerkers hebben de kennis en ervaring om het bed te vinden dat het beste bij u past. Ook telefonisch of via de mail beantwoorden we met alle graagte uw vragen over onze slaapproducten.

Locatie Amsterdam

U vindt onze beddenshowroom aan de Cruquiusweg 27a, 2102 LS te Heemstede. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt hier gratis parkeren.

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!