Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Bed Nuveo massief beuken hout metaalvrij Dormiente

Meer Views

Bed Nuveo massief beuken hout metaalvrij Dormiente

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 614,00

Zeer betaalbaar en volledig metaalvrij Dormiente bed: Nuveo. Het Dormiente bed wordt gemaakt van 1e klas massief beuken hout in de eigen meubelmakerij van Dormiente in Duitsland. De massief houten delen van het Nuveo bed zijn eenvoudig in elkaar te steken. Er komt geen schroef of hamer aan te pas. Een leuk, praktisch en 100% ecologisch metaalvrij bed voor een wel heel aangename prijs.


Personaliseer naar jouw wensen


Het Dormiente bed Nuveo kun je makkelijk naar je wensen vorm geven. Maak het bed helemaal af met een bedplankje als nachtkastje. En als je graag leest of tv kijkt in bed, zijn er de stabiele insteek rugleuningen. Deze zijn verkrijgbaar aan 1 stuk (over de lengte van het bed) of als kleinere losse (zie afbeelding).


- De genoemde prijs is het Nuveo bed zonder rugleuningen en nachttafeltje.
- Extra: Vanwege de houten verbinding kan het bed meer kraken, dit kan worden verholpen worden door de delen met zeep te behandelen.


Metaalvrij en geschikt voor slapen conform bouwbiologie  Gezond en duurzaam slapen

* Vereiste velden

levertijd 6 - 8 weken

Specificaties van massief beuken Nuveo bed Dormiente:


Merk: Dormiente
Materiaal: Massief beuken hout
Afwerking: Biologische olie
Keurmerk: FSC / PFSC
Herkomst: Duitsland

Afmeting bed: Alle standaard maten. Afwijkende maten op aanvraag.
Hoogte frame: 32 cm
Inlegdiepte: 7 cm
Hoogte frame + hoofdbord: 83,5 cm
Extra: metaalvrij


Optioneel:
Afmeting insteek rugleuning: 40x60 cm
Afmeting aanhang nachttafeltje Nuveo: 40x40 cm


Het Dormiente bed Nuveo aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.


Onderhoud van het beuken houten bed


Voor het onderhoud van het beukenhouten bed en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.


DORMIENTE


In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.


MISSIE DORMIENTE


Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.


DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE


De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij. 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 300m2 showroom te Amsterdam-IJburg al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten