Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Bedaffair

Bedaffair Amsterdam IJburg is de grootste ecologische bedden speciaalzaak. Bij Bedaffair vindt u zowel online als in de 120m2 showroom te Amsterdam-IJburg betaalbare eco bedden, matrassen, ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en beddengoed van de meest faire en verantwoorde herkomst. 

Online kiezen en bestellen of voelen, beleven en testen in de showroom

Online uw ecobed, bedden, matrassen, toppers en beddengoed winkelen, met de mogelijkheid om te voelen, te beleven en te testen in de showroom

Als consument wilt u graag zien hoe iets er in het echt uit ziet en hoe een matras voelt. Staat dit bed wel goed in mijn slaapkamer? Kan het matras door het trapgat heen? Hoe ligt dit matras? Moet ik nu een firm of soft matras kiezen?
Bij Bedaffair.nl kunt u makkelijk en snel online bestellen. En heeft u eveneens de mogelijkheid voor proefliggen, je kunt voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt in de, makkelijk bereikbare, 100 m2 showroom in Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur en makkelijk te bereiken via Tram 26.

Service en persoonlijke aandacht

Arend Vaders, eigenaar Bedaffair is voormalig ambachtelijk beddenmaker. Arend Vaders is 20 jaar ambachtelijk beddenmaker geweest. Met zijn jarenlange ervaring,  ambachtelijk vakmanschap en specialistische kennis over matrassen en bedden biedt hij een uniek service en persoonlijke aandacht. Bedaffair staat bekend om de no-nonsense, vakkundige service en persoonlijke aandacht.

Historie

De reden dat wij (Arend en Marjolein Vaders) 20 jaar geleden begonnen zijn met het ontwerpen en produceren van hoge kwaliteit Hollandse en Duitse comfortabele en verantwoorde bedden, is vanuit de overtuiging dat snel en goedkoop bedden produceren, ergens heel ver weg, een enorme negatieve impact heeft op je gezondheid en het milieu. Dat moest anders, vonden en vinden wij. We willen dat onze producten iets toevoegen: een gezond leven, een goede gezondheid, een zalige nachtrust, een lange levensduur, hoge kwaliteit en eerlijkheid voor de toeleveranciers in de handelsketen.

Weet waarop u slaapt

Heel veel mensen hebben geen idee waar ze precies op slapen. De meest verkochte matrassen zijn gemaakt van (koud)schuim, polyether of traagschuim. Dit bestaat uit chemische componenten, waarvan de grootste aardolie is. Om meerdere, voor de hand liggende redenen is dit niet gunstig voor het milieu. Daarnaast geeft een dergelijk matras, in het begin zeker, dampen af die je liever niet inademt. Bedaffair biedt een gezond en mooi alternatief, tegen zeer voordelige prijzen.

Met lage kosten koopt u slimmer en slaapt u fijner

Van baby’s eerste biologische matras tot comfort matrassen voor mensen op respectabele leeftijd; Bedaffair heeft een bed of matras voor elke levensfase. Een 100% natuurlatex matras is al verkrijgbaar vanaf € 436,-. Producten worden door heel Nederland gratis geleverd.

Slapend werken aan een duurzame wereld

Bij Bedaffair werkt ieders nachtrust aan een duurzame samenleving waarin levenskwaliteit centraal staat. Meer weten? Onze kennis, passie en zeldzaam unieke manier van adviseren waar het gezond en weldadig slapen betreft hebben we gerealiseerd in deze prachtige winkel. 
Met een eigen smaak en beleving. En waar eerlijkheid, service en advies nog steeds hoog in het vaandel staan.

Beleef bedaffair.nl

Bedden en matrassen van natuurlijke materialen, dàt is en blijft onze passie. Europees ambachtelijk vakmanschap voor een Hollandse prijs. Wij kiezen voor Europese produkten zodat we kwaliteit, ambachtelijk vakmanschap en pure eerlijkheid kunnen garanderen. Zodat u èn wij met een gerust hart kunnen slapen.
Kom proeven, voelen, testen en beleven. Gun uzelf een goed, schoon en mooi bed, een eerlijk advies en een heerlijke welverdiende nachtrust.