Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Bedaffair verbouwt hennep!

1 April!

Eindelijk kunnen we u meer vertellen over ons grootste en mooiste project ooit! Bedaffair heeft prachtige hennep producten, maar geen hennep plantage! En helaas, ook geven wij geen gratis joints weg bij aankoop van één van onze hennep producten... Maar wat we wel bieden: op al onze hennep producten tijdelijk een mooie korting! Dan ligt u in ieder geval niet wakker van de prijs.

Onze hennep slaapproducten zijn uiteraard niet om op te roken, maar wel heerlijk om op of onder te slapen. Uiteraard vrij van schadelijke stoffen. Zoals u gewend bent van Bedaffair.

Shop online en bestel uw favoriet. Of bezoek onze winkel vrijblijvend of op afspraak. We helpen u graag verder.
Ook biedt Bedaffair de mogelijkheid om gratis privé te winkelen met één-op-één advies van onze ambachtelijk beddenmaker.
Meer weten?
Bel ons op: 0233036897
Of stuur een email: info@bedaffair.nl

Bekijk hier onze Special Edition matras, met een drukverlagende, flexibele natuurlatex kern en omhuld met comfortabel, zacht, ademende en verkoelende hennep >

- Bekijk hier de heerlijke 4-seizoenen hennep dekbedden >

- Bekijk hier de comfortabele hennep onderdeken >

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.