Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Winactie

Zou jij heerlijk willen slapen op een handgemaakt Circulair Biobased Vegan matras? Dat kan! Bedaffair geeft één Circulair Biobased Vegan matras gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, ter waarde van € 1.145,-, weg. Wil jij deze winnen? Kijk dan snel op onze Instagram of LinkedIn pagina.

Wij vinden het weer tijd voor DUURZAME INNOVATIES. Dinsdag 16 juni zullen wij onze circulaire biobased matrassen assortiment gemaakt van hernieuwbare grondstoffen lanceren op het grote online #neweconomyfestival lanceren.

Er is echter een probleem. Wij hebben nog geen naam voor dit nieuwe matras. En misschien kun jij ons daarbij helpen. Als dank stellen wij een 1-persoons circulaire biobased vegan matras t.w.v. € 1145 beschikbaar. Dit 1e circulaire biobased matras gemaakt van hernieuwbare grondstoffen in Nederland kan dus helemaal van jou worden als je wint! En bovendien heb je keuze uit een soft, medium of firm variant.

Zo doe je mee

Meedoen is makkelijk, maar let op; je hebt slechts 10 dagen de tijd!

ð  Verzin een leuke, gave, booming naam voor dit matras. Let op: één realistische naam.

ð  Motiveer wat duurzaamheid voor jou betekent in de post. Alles kan: een foto, een verhaal, een video (max. 1 minuut), een gedicht of een andere manier waarop jij laat zien waarom duurzaamheid het ‘Nieuwe Normaal’ is.

ð  Like Bedaffair op Instagram of LinkedIn. Deel je idee en motivatie onder de Winactie post op het Bedaffair Instagram of LinkedIn account.

ð  De winactie loopt t/m maandagochtend 15 juni 2020. We maken op dezelfde dag de winnaar bekend.

Klinkt dat niet super? Snel meedoen dus! Check het Bedaffair LinkedIn of Instagram account:
Link naar Instagram
Link naar LinkedIn

Comfortabel slapen

Over Bedaffair

Bedaffair’s matrassen zijn duurzaam in teelt, productie, gebruik en afvalfase. Ze worden lokaal en ambachtelijk geproduceerd van hernieuwbare grondstoffen. Naast een heerlijk slaapcomfortabele nachtrust, vrij van schadelijke stoffen biedt Bedaffair oplossingen voor het matras afvalprobleem en de circulaire bio-economie. Wij reduceren een enorme uitstoot aan CO2 en zetten een halt op de immense afvalberg van 1,6 miljoen weggegooide plastic matrassen per jaar in Nederland.

En dat is nog niet alles. Wij reduceren en hergebruiken al jaren natuurlijke grondstoffen. Ons knipafval biokatoen en biologische wol worden teruggestuurd naar de verwerker, die hier weer nieuwe lagen katoen en wol kan maken. Het snij-afval van onze natuurlatex matraskernen wordt versnipperd en deze vind je terug in fijne hoofdkussens.

Ook ondersteunen wij biologische landbouw, en betalen een eerlijke prijs aan de allerarmsten. Dat zie je terug aan onze keurmerken.

Ook interessant: de tencel matrashoes (tijk) van het te winnen natuurlijke circulaire matras heeft per vezel tot 2000x minder bacteriegroei dan een polyester vezel. Een natuurlijk matras is dus niet alleen goed voor de aarde, je slaap ook nog eens veel hygiënischer en gezonder.

Duurzame circulaire biobased matrassen

Save the date: New Economy Now festival

Dinsdag 16 juni lanceert Bedaffair ‘jouw matras’ en 4 andere circulaire biobased matrassen op het gratis online festival #neweconomynow. Het belooft een groots festival te worden met de duurzame innnovaties van de deelnemers van GO!-NH on stage.

New Economy now wordt afgetrapt met een keynote van Kate Raworth (auteur "Doughnut Economics"), en ondermeer Herman Mulder (SDG Charter) en  Marieke Blom (hoofdeconoom ING) zullen spreken. Ben je geïnteresseerd in een veranderende economie dan mag je dit niet missen! 
Aanmelden kan via deze link: https://neweconomynow.nl/home/#aanmelden

Er zijn geen producten gevonden.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.