Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Dekbedden

Niets is fijner dan een lekker nieuw biologisch dekbed. Bij Bedaffair heeft u ruime keuze in de zachtste eco dekbedden van scheerwol, kashmir, merino wol, dons, kameelhaar, turfwol, katoen en tencel. Kies uit een breed assortiment dekbedden van natuurlijke materialen voor alle seizoenen. Onze eco dekbedden zijn puur natuur; gemaakt van verantwoord dons, biologische wol, gekamd kameelhaar of 100% plantaardig. Bedaffair kiest voor eco dekbedden gemaakt in Nederland of Duitsland. Naast ons eigen label werken wij samen met Dormiente, Prolana en Yumeko.

Dekbed in standaard maat, extra lang of op maat gemaakt

Een deel van onze dekbedden kunnen extra lang of op maat worden gemaakt. Zoekt u een dekbed in een speciale maat of lengtemaat? Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. We helpen u graag verder.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste dekbed? Met deze tips maakt u alvast een goed begin.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.