Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Donzen dekbed eco

Bedaffair heeft donzen dekbedden voor lente en herfst, krakend koude winters en zelfs voor warme zomers. En natuurlijk een vier seizoenen variant, zodat u altijd het beste dekbed heeft. Alle donzen dekbedden die u bij Bedaffair kunt kiezen zijn geschikt voor allergische mensen, omdat ze een Nomite tijk hebben die huismijt tegenhoudt.

Het dons van dekbedden

Het dons komt van Europese ganzen en Nederlandse eenden. Al onze dons dekbedden bezitten het keurmerk Downpass of RDS. Zo weet u zeker dat het dons niet afkomstig is van levende dieren. Bedaffair en Yumeko houden zich strikt aan de gedragscode met betrekking tot het dierenwelzijn. De herkomst van de gebruikte materialen worden vastgelegd in een documentatiesysteem. Dit wordt periodiek gecontroleerd door een onafhankelijk instituut de IDFL. Het dons wordt gereinigd op zeer hoge temperaturen en is 100% biologisch afbreekbaar en vrij van schadelijke stoffen.

Unieke tevredenheidsgarantie bij de donzen dekbedden van Bedaffair

De donzen dekbedden van ons eigen label Bedaffair worden per vak een voor een gevuld en kunnen zelfs nagevuld worden. Als u achteraf een te koud dekbed heeft gekocht kan het eenvoudig aangepast worden naar uw wens. Door deze tevredenheidsgarantie bent u zeker van uw ideale warmte isolatie.
Deze tevredenheidsgarantie geldt voor alle Bedaffair dons dekbedden.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste dekbed? Met deze tips maakt u alvast een goed begin.