Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Hennep dekbedden

Hennep als dekbed is nieuw in Nederland. Terwijl het natuurlijke materiaal minstens zo oud is als katoen, maar superieur in eigenschappen niet alleen voor ons eco-systeem maar zeker ook om onder te slapen.

- Hennep neem vocht beter op en verdampt het vocht sneller dan katoen. Om deze reden biedt hennep een uitzonderlijk goede klimaatregulatie in vergelijking met andere plantaardige dekbedden.
- Hennep is vrij van schadelijke stoffen. Het groeit zonder pesticiden, herbiciden en kunstmest.
- Op de hennep vezel groeien geen bacteriën en schimmels en weer motten. De vezel heeft een natuurlijk afweersysteem dat werkelijk uniek is.
- Hennep heeft een antistatische werking. Het weer stof af en is ideaal bij gevoeligheid voor elecrosmog.
- Hennep neeemt geen geurtjes aan, zo blijft je dekbed altijd fris.
- Voor een kilo hennep is de helft minder water nodig dan voor de teelt van 1 kilo katoen.
- Hennep groeit lokaal in Europa en hoeft geen verre reizen te maken om verwerkt te worden.

Daarom ziet Bedaffair hennep als de vezel van de toekomst.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.