Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Kameelharen dekbed eco

Een kameelharen dekbed is een dekbed van bijzondere klasse. Een kamelen haar dekbed is heerlijk zacht en licht. In verhouding met een wollen dekbed is kamelen haar lichter van gewicht. Dat komt omdat het isolerend vermogen van de haarvezel hoger is.

Kamelenhaar is sterk isolerend en door de fijne structuur is een dekbed gevuld met kamelenhaar zacht, soepel en warm tegelijk. Daarnaast heeft kamelenhaar een perfecte vochtregulatie. Waardoor het een ideaal lente/herfstdekbed, zomer- of winterdekbed is. Al onze kamelenharen dekbedden hebben een tijk van biologisch katoen.

Herkomst kameelhaar

Het kameelhaar komt uit de hooggebergtes van Centraal Azië. De temperatuur in het leefgebied van de kamelen is van tot -20 °C ’s nachts tot +40 °C overdag. Dit natuurhaar is dus uitermate geschikt als vulmateriaal van een dekbed aangezien het de grote temperatuur schommelingen op kan vangen. De meest hoogstaande kwaliteit wordt bereikt omdat in de kameelharen dekbedden bij Bedaffair uitsluitend de zachte onderharen gebruiken, en niet de stugge bovenharen. Door de hoge vochtregulatie ontstaat een aangenaam en droog slaapklimaat. De tijk is van zacht 100% biologisch katoen.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste dekbed? Met deze tips maakt u alvast een goed begin.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.