Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Katoenen dekbed en katoen / linnen dekbedden

Bedaffair kiest voor katoenen dekbedden en katoen / linnen dekbedden die gemaakt zijn van zachte, biologisch katoenen tijken gevuld met pure, biologische katoen uit India en Turkije. De biologische katoen is is handgeplukt en volledig volgens biologische methode verbouwd. Biologisch katoen heeft 80% minder water nodig dan het overige katoen. Uiteraard zijn onze katoenen dekbedden vrij van syntethische pesticiden en insecticiden verbouwd en voldoet aan de strenge eisen van GOTS. Net als de tijk van zacht biologisch katoen. 100% eco dus. En 100% lekker.

Dekbedden van katoen en katoen/linnen

Dekbedden van katoen zijn bij uitstek zomer dekbedden en heerlijk voor warme zomers. De katoen/linnen dekbedden zijn er in zomer, lente/herfst, winter en een 4-seizoenen dekbed versie. Meer heeft u niet nodig om iedere avond heerlijk weg te zakken in een gezonde, diepe en duurzame slaap, die uw lichaam iedere nacht weer nodig heeft. Maak hieronder uw keus in katoen en katoen/linnen dekbedden voor nachtelijk ecolicious slaapgenot.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste dekbed? Met deze tips maakt u alvast een goed begin.

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon, zeer groot , zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar. Wilt u liever privé onze winkel bezoeken? Dat kan! Uniek is onze service 'Privé winkelen'. Maak direct een afspraak!

Onze openingstijden zijn:

dinsdag – vrijdag 9:30 – 17:30 uur
zaterdag 9:30 – 17:00 uur

Wij staan telefonisch, per email of in onze 800 m2 winkel, voor u klaar met antwoorden op de meest gestelde vragen of voor een persoonlijk matras advies op maat.

U bent zowel online als in onze ruime 800 m2 showroom van harte welkom.

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u online? Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
T. 0233036897
E. info@bedaffair.nl

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!