Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Tencel dekbedden

Het eerste dekbed waarvan de vulling van 100% eucalyptushout (tencel) is gemaakt. Dus 100% plantaardige tencel dekbedden. De hoge vochtopname en snelle verdamping geeft optimaal slaapcomfort, zelfs bij sterke temperatuurwisseling.

Het dekbed ademt tegelijk met de slaper en geeft een constant aangenaam slaapklimaat. Voelt altijd droog aan, transpiratie merkt u niet meer. En niet alleen dat: tencel voelt heerlijk aan. Het is zacht als zijde, koel als linnen, comfortabel en warm als wol en sterk als katoen.

Wat is Tencel?

Een tencel dekbed is zo zacht als zijde, warm en comfortabel als wol en zo sterk als katoen. Vocht wordt zo goed in de vezel opgenomen dat bacteriën zich niet thuis voelen in Tencel, ook daarom is tencel hypoallergeen (=antiallergisch). Tencel combineert de meest gewilde en belangrijke eigenschappen van vele natuurlijke vezels.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste dekbed? Met deze tips maakt u alvast een goed begin.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.