Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Wildzijde dekbedden

Lang geleden werd wildzijde aan de hoven van Chinese keizers zeer gewaardeerd. Rondom de evenaar, in de tropen, is een wildzijde of tussah zijde dekbed bekend en veel gebruikt dankzij de verkoelende werking van wildzijde of tussah zijde. Een wildzijde zomerdekbed is zeer dun, erg soepel en bijzonder licht van gewicht.

De kostbare wildzijde is omhuld met prachtig zacht en glanzend biologisch katoen satijn. De cocons voor onze wildzijde dekbedden worden pas geraapt als de vlinder de cocon heeft verlaten.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.