Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Dekbedovertrekken

Onze biologisch katoen dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en dessins. Daarnaast kunt u kiezen uit biologisch katoen dekbedovertrekken met percal, katoen satijn en jersey weving. Bij Bedaffair kiezen we voor een eco dekbedovertrek van biologisch katoen, fairtrade en de allerhoogste kwaliteit. En dat is heerlijk slapen, echt schoon en gifvrij. De eco dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar voor zowel kinder- als eenpersoonsdekbedden, tweepersoons en lits jumeaux dekbedden. Damai Organics kan elk eco dekbedovertrek op maat maken. Naast de eco dekbedovertrekken zijn er ook kussenslopen en hoeslakens eveneens van 100% biologisch katoen.

Damai

De biologisch katoenen dekbedovertrekken van Damai Organics zijn er in diverse kleuren, maten en dessins. Damai verft uitsluitend met plantaardige verven en het katoen is op natuurlijke wijze gebleekt. De bio percal eco dekbedovertrekken van Damai worden in Duitsland gemaakt.

Yumeko

Yumeko eco beddengoed komt uit India en wordt gemaakt door een coöperatie van kleine katoenboeren. De boeren werken gifvrij en krijgen een Fairtrade premie op hun producten, zodat zij een toekomst kunnen opbouwen voor hun gezin. 100% eco. 100% biologisch en fairtrade katoen.

(Hulp nodig? Stel uw vraag via chat, email of telefoon)

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.