Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Biologisch dekbedovertrek percal

Zoekt u een biologisch dekbedovertrek? Bedaffair kiest voor dekbedovertrekken van biologisch en fairtrade katoen in diverse kleuren, dessins en maten. In onze collectie vindt u eenpersoons, tweepersoons en lits jumeaux dekbedovertrekken. Daarnaast leveren wij op maat gemaakte dekbedovertrekken.

Bedaffair biedt u een overzicht van dekbedovertrekken van biologisch katoen percal van de merken Damai Organics en Yumeko. Bij deze merken merkt u echt het verschil: als u één keer onder een biologisch dekbedovertrek van percal bio katoen hebt geslapen, wilt u nooit meer iets anders. Het is namelijk heerlijk zacht. Pure verwennerij voor uw huid. Dit is een biologisch dekbedovertrek van percal bio katoen van de allerhoogste kwaliteit.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.