Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Jacquard dekbedovertrekken

Jacquard katoen dekbedovertrek is gemaakt van een katoen stof met ingeweven dessins. De katoen stof is dus niet geverfd of geprint met een dessin. En dat heeft een groot voordeel, want een ingeweven dessin zal nooit vervagen of vaal worden.

Jacquard katoen stof is prachtig en luxueus want door de weeftechniek zal de stof van het dekbedovertrek glanzen bij beweging. Het patroon van een jacquard stof bestaat uit een licht en donker contrast. Door het tegengestelde patroon aan de achterkant, het opheffen en laten zakken van afzonderlijke kettingdraden (weefdraden) wordt er een levendig weefoppervlak gecreëerd. Bijna elke gewenst dessin kan in jacquard worden gemaakt.

De term 'jacquard' komt van de fransman Joseph-Marie Jacquard (1752-1834), van huis uit zijdewever en in 1805 uitvinder van het programmeerbare weefgetouw. Dit weefgetouw is later Jaqcuardgetouw genoemd en de zijde die middels deze speciale techniek vervaardigd wordt noemt men Jacquard zijde.

 

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.