Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Jersey dekbedovertrekken

Zzzachter wordt het niet. Maak uw leven wat aangenamer met deze heerlijke jersey dekbedovertrekken. Alsof u in een groot, zacht vintage t-shirt slaapt. Maar dan met een dekbed er in... De jersey dekbedovertrek collectie is uitermate geschikt voor de koudere maanden van het jaar. Uw bed is direct warm. En heel erg zacht.

Deze dekbedovertrekken, met slopen van 60x70, zijn er in 3 kleuren: Pure White, White Grey en Indigo Blue. Natuurlijk zijn de dekbedovertrekken gemaakt van het zachtste 100% biologisch en fairtrade katoen.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.