Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Linnen dekbedovertrekken

Een linnen dekbedovertrek is duurzaam in veel opzichten. Al tienduizend jaar wordt linnen gebruikt vanwege de bijzondere eigenschappen: het voelt aangenaam zacht aan (linnen wordt zachter naarmate we het meer wassen), gaat jaren mee en biedt een heerlijk slaapcomfort.

Linnen is een 100% natuurlijk product. Alle delen van de vlasplant kunnen gebruikt worden. Van de zaden maakt men olie voor kleuren, verven, cosmetica en vloerbedekkingen. Vlas is medisch van nut omdat de zaden kunnen vermalen worden tot een fijne bloem voor kompressen en omdat van de vezels draad voor het hechten van wonden kan worden gemaakt. De bijproducten van de linnenproductie worden verwerkt tot een pulpmassa waarvan men bankbiljetten en drukverdelende platen zoals in onze handgemaakte Skoon boxsprings en pocketvering matrassen.

Vlas is één van de weinige natuurlijke vezels die nog op grote schaal in West-Europa worden verbouwd. De weersomstandigheden en bodem in West-Europa zijn ideaal voor het verbouwen van vlas. Bovendien is de vlas plant niet gevoelig voor ziektes of vraat. Dat betekent dat vlas niet of nauwelijks bespoten te worden. En dat is weer bijzonder gunstig voor ons milieu.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.