Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Hoeslakens

Alle hoeslakens in onze collectie zijn van biologisch katoen. Bij Bedaffair vindt u een ruim assortiment hoeslakens van de merken Yumeko en Damai. Beide merken hebben hoeslakens gemaakt van biologisch en fairtrade katoen. U kunt kiezen uit hoeslakens van zacht en luxe katoen satijn of hoeslakens van knisperend percal katoen van hotelkwaliteit of hoeslakens van warm en knuffelig jersey.

Hoeslakens in diverse kleuren

De hoeslakens van Yumeko en Damai organics zijn in diverse zachte kleuren verkrijgbaar. De hoeslakens van Damai organics zijn op natuurlijke wijze gebleekt en met plantaardige verven geverfd.

Hoeslakens voor alle maten matrassen en toppers

De hoeslakens, topper hoeslakens en split-topper hoeslakens zijn er in de meest voorkomende breedtematen en ook in 3 lengtematen. Het mooi geweven of gebreide katoen ademt erg goed. De hoeslakens hebben een rand van elastiek waardoor ze altijd goed zitten bij matrassen met een dikte tot ca 25 centimeter of 30.
De hoeslakens voor waterbedden of extra dikke matrassen hebben een hoekhoogte van 40 centimeter.
De split-topper- en topper hoeslakens zijn geschikt voor topdekmatrassen met een hoogte tot 10 centimeter.

Hoeslakens van Yumeko en Damai organics

Het Yumeko katoen wordt verbouwd door kleine, biologisch werkende boeren in India. De boeren werken schoon en veilig en krijgen een eerlijke prijs. De hoeslakens van Damai Organics worden uitsluitend met plantaardige verven geverfd en op natuurlijke wijze gebleekt. In uw hoeslaken ziet u dat terug aan het GOTS keurmerk. Gun uzelf een fijn en zacht hoeslaken, onze hoeslakens zijn een pure verwennerij voor uw huid.

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon, zeer groot , zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar. Wilt u liever privé onze winkel bezoeken? Dat kan! Uniek is onze service 'Privé winkelen'. Maak direct een afspraak!

Onze openingstijden zijn:

dinsdag – vrijdag 9:30 – 17:30 uur
zaterdag 9:30 – 17:00 uur

Wij staan telefonisch, per email of in onze 800 m2 winkel, voor u klaar met antwoorden op de meest gestelde vragen of voor een persoonlijk matras advies op maat.

U bent zowel online als in onze ruime 800 m2 showroom van harte welkom.

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u online? Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
T. 0233036897
E. info@bedaffair.nl

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!