Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Hoeslakens

Alle hoeslakens in onze collectie zijn van biologisch katoen. Bij Bedaffair vindt u een ruim assortiment hoeslakens van de merken Yumeko en Damai. Beide merken hebben hoeslakens gemaakt van biologisch en fairtrade katoen. U kunt kiezen uit hoeslakens van zacht en luxe katoen satijn of hoeslakens van knisperend percal katoen van hotelkwaliteit of hoeslakens van warm en knuffelig jersey.

Hoeslakens in diverse kleuren

De hoeslakens van Yumeko en Damai organics zijn in diverse zachte kleuren verkrijgbaar. De hoeslakens van Damai organics zijn op natuurlijke wijze gebleekt en met plantaardige verven geverfd.

Hoeslakens voor alle maten matrassen en toppers

De hoeslakens, topper hoeslakens en split-topper hoeslakens zijn er in de meest voorkomende breedtematen en ook in 3 lengtematen. Het mooi geweven of gebreide katoen ademt erg goed. De hoeslakens hebben een rand van elastiek waardoor ze altijd goed zitten bij matrassen met een dikte tot ca 25 centimeter of 30.
De hoeslakens voor waterbedden of extra dikke matrassen hebben een hoekhoogte van 40 centimeter.
De split-topper- en topper hoeslakens zijn geschikt voor topdekmatrassen met een hoogte tot 10 centimeter.

Hoeslakens van Yumeko en Damai organics

Het Yumeko katoen wordt verbouwd door kleine, biologisch werkende boeren in India. De boeren werken schoon en veilig en krijgen een eerlijke prijs. De hoeslakens van Damai Organics worden uitsluitend met plantaardige verven geverfd en op natuurlijke wijze gebleekt. In uw hoeslaken ziet u dat terug aan het GOTS keurmerk. Gun uzelf een fijn en zacht hoeslaken, onze hoeslakens zijn een pure verwennerij voor uw huid.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.