Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Kinderhoeslakens

Je kinderen zijn natuurlijk de allerliefste kinderen van de hele wereld. Voor je kinderen is het extra belangrijk dat ze kunnen slapen in een schone en gezonde omgeving. En die biedt Bedaffair met kind matras hoeslakens van 100% biologische katoen, dat nooit in aanraking is geweest met schadelijke chemicaliën. Gegarandeerd door het GOTS label.

Heerlijk zacht voor de huid van je kind - kinderbed hoeslakens van biologisch katoen

Je vindt bij ons kinderhoeslakens vervaardigd van natuurlijke biologische materialen die lekker zacht zijn voor de kinderhuid. Zo weet je zeker dat het fris, schoon en veilige hoeslakens zijn voor het bed of ledikant van je kind.

Dit is textiel van de allerhoogste kwaliteit. En het is toch ook fijn om te weten dat het kind matras hoeslaken niet is gemaakt door kinderen aan de andere kant van de wereld! Daar staat het Fairtrade certificaat van Yumeko garant voor. De kinderbed hoeslakens van biologisch en fairtrade katoen wordt gemaakt door een coöperatie van kleine katoenboeren in India. De boeren werken schoon en veilig en krijgen een eerlijke prijs.

Breng je kinderen `s avonds naar een letterlijk schoon bed. Dat slaapt een stuk lekkerder!

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.