Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Percal hoeslakens

Percal hoeslakens hebben een crispy, koel gevoel en zijn lekker zacht op de huid. Het heeft een zachte look, zonder de glans van katoensatijn. Percal hoeslakens zijn uitermate geschikt voor het hele jaar. Het is soepel en wat minder glad dan katoensatijn en gaat langer mee. Dat komt door de weefmethode, waarbij over iedere horizontale draad (de schering) een verticale draad gaat (de inslag). Dat zit goed strak en valt mooi.

Percal hoeslakens zullen daarom niet snel pillen en ze blijven er lang mooi uitzien. De percal hoeslakens zijn makkelijk in onderhoud. Dus duurzaam in twee opzichten. Katoen mag percal genoemd worden als de threadcount hoger is dan 200.

Voordelen van biologisch katoen hoeslakens percal

- Prachtige percal kwaliteit
- Anti allergeen en huidvriendelijk
- Zacht voor kinderen en baby’s
- Duurzaam geproduceerd
- Geen schadelijke effecten voor het milieu noch de gezondheid

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.