Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Renforce of cretonne hoeslakens

Renforce of cretonne hoeslakens van het Deense label TrueStuff zijn heerlijk om op te slapen. Het woord 'Renforce' is afgeleid van het Franse 'renforcer', wat 'versterken' betekent. Renforce katoen is dus 'versterkt katoen'. Versterkt katoen wordt geweven met een linnenbinding. Deze linnenbinding heeft als kenmerk dat de voorzijde en de achterzijde van de stof er precies hetzelfde uitzien. De renforce of cretonne hoeslakens zijn zeer slijtvast (Martindale 20.000), duurzaam en voelen zacht en comfortabel aan op de huid.

Renforce of cretonne hoeslakens pillen nagenoeg niet en blijven er zeer lang mooi uitzien. De renforce of cretonne hoeslakens zijn makkelijk in onderhoud. Dus duurzaam in twee opzichten.

Voordelen van biologisch katoen hoeslakens renforce of cretonne:

- Zeer slijtvaste duurzame kwaliteit.
- Hoeslaken krult niet op tijdens de slaap.
- Anti allergeen en huidvriendelijk.
- Duurzaam geproduceerd in Europa.
- Geen schadelijke effecten voor het milieu noch de gezondheid.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.