Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Topper hoeslakens

De Bedaffair topdekmatras hoeslakens, split topper hoeslakens en molton van Yumeko en Damai zijn gemaakt van biologisch en fairtrade katoen. U kunt kiezen uit zacht en luxe katoen satijn of knisperend percal katoen van hotelkwaliteit of warm en knuffelig biologisch geruwde katoen. In diverse zachte kleuren verkrijgbaar.

Het Yumeko katoen wordt verbouwd door kleine, biologisch werkende boeren in India. De boeren werken schoon en veilig en krijgen een eerlijke prijs. De topper en split-topper hoeslakens van Damai Organics worden uitsluitend met plantaardige verven geverfd en op natuurlijke wijze gebleekt. In uw topdekmatras hoeslaken ziet u dat terug aan het GOTS keurmerk. Slaap lekker.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.