Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Dubbele split hoeslaken SHIZU biologisch katoen Kayori

Meer Views

Dubbele split hoeslaken SHIZU biologisch katoen Kayori

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 49,95

Bij een dubbele split topper kunnen de matrassen afzonderlijk van elkaar bewegen, zowel aan de boven- als onderzijde. Een passend hoeslaken voor een dubbele split topper is het Kayori SHIZU Dubbele Split topper hoeslaken. Gemaakt van biologisch katoen, duurzaam geproduceerd en van uitstekende kwaliteit en pasvorm. Het hoeslaken met dubbele split heeft aan de boven- en onderkant een lengte van 90 cm. Door het elastiek in de rand blijft het dubbele split hoeslaken goed op zijn plaats. Het dubbele split topper hoeslaken is geschikt voor een matrasdikte tot 10 cm.


Het topper hoeslaken met dubbele split is gemaakt van 100% biologisch percale katoen. De diverse keurmerken garanderen je dat er geen nare pesticiden en chemicaliën meer in zitten. Kortom dit hoeslaken voor een dubbele split topper is een verantwoord en duurzaam.


Lees hier meer over het prachtige merk Kayori >


Oeko-tex 100  Fairtrade gecertificeerd GOTS gecertificeerd

* Vereiste velden

levertijd 5 - 7 werkdagen

SPECIFICATIES DUBBELE SPLIT TOPPER HOESLAKEN:


Merk: Kayori
Type: Shizu
Materiaal: 100% biologisch perkal katoen (GOTS & Fairtrade certificaat).
Kleur: Verkrijgbaar in 8 kleuren
Kwaliteit: 200 tc percal weving
Oorsprong: Portugal


Hoekhoogte: 10 cm
Model: Hoeslaken met elastiek in de rand
Voelswaarde: Zacht, aangenaam, glad
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine.


ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ:


- 100% biologische perkal katoen
- 200 tc percal weving biologisch katoen
- Huidvriendelijk
- Duurzaam en verantwoord geproduceerd
- Was na was kleurecht
- Perfecte pasvorm door multiform elastiek


DUBBELE SPLIT HOESLAKEN


Een dubbele split hoeslaken is ideaal voor toppers waarvan zowel de boven- als onderzijde individueel bewegen kunnen. Zo blijft het bed met het opmaken en aankleden met bedlinnen toch een mooi geheel vormen.


HET SCHONE EN EERLIJKE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN


De Kayori perkal hoeslakens voor toppers met dubbele spllit bestaan uit 100% biologisch katoen en zijn voorzien van het GOTS, en Fairtrade keurmerk. Dit garandeert dat tijdens de hele productieketen is gecontroleerd of de katoen op een biologische wijze is verbouwd, of de katoen op een milieuvriendelijke wijze is verwerkt en of de arbeidsomstandigheden van het gehele productieproces voldoen aan de sociale standaard.


WIE IS KAYORI?


In de huidige wereld moet alles beter, groter, duurder en vooral sneller. Kayori doet daar niet aan mee. Voor Kayori is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Nog steeds wordt het overgrote deel van alle textielproducten op niet-verantwoorde manier geproduceerd. Als je Kayori producten gebruikt weet je zeker dat jouw aankoop op een verantwoorde, duurzame manier is vervaardigd. Zonder gebruik van schadelijke stoffen en onder goede omstandigheden voor mens, dier en omgeving.


MISSIE VAN KAYORI


Kayori, happiness in every day moments. Het zijn de kleine dingen die het doen in het leven. We vergeten ze vaak, maar zijn juist deze kleine dingen die een groot verschil maken in de wereld waarin we leven. De meest kostbare momenten van ongecompliceerd geluk bevinden zich vaak direct onder onze ogen. Bewustzijn is het uitgangspunt van Kayori. Kwaliteit in plaats van kwantiteit. Kayori geniet van de pure producten die het maakt, met passie voor het duurzame productieproces en met oog voor detail. Én betaalbaar voor iedereen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel