Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Donzen kussens

Bedaffair kiest voor dons en veren kussens van hoge kwaliteit tegen goede prijzen. Onze donzen en veren kussens zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en hardheden. Bedaffair kiest voor verantwoorde dons kussens, daarom hebben de kussens uit ons assortiment het Downpass of RDS keurmerk.

Dons en veren hoofdkussens zijn licht, luxe, ademend en vormbaar

U surft eenvoudig door de pagina en kunt de collectie dons en veren kussens bekijken, samenstellen en uiteindelijk ook het dons en/of veren hoofdkussen kiezen die bij u past.

Hebt u een vraag? Bekijk onze tips voor het kopen van een nieuw kussen.
Ook zijn wij van dinsdag t/m zondag bereiken via telefoon 023 - 3036897 of via email bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.