Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Luxe boxkussen Down Surround 90% ganzendons

Meer Views

Luxe boxkussen Down Surround 90% ganzendons

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 99,00

Dit heerlijke boxkussen Down surround bestaat uit drie lagen, een kern en twee buitenlagen. De kern bestaat uit kleine ganzenveertjes die dienen als ondersteunende draaglaag. Rondom is het boxkussen afgevuld met 90% ganzendons, dit heeft meer vulkracht dan eendendons en zo ervaart u altijd het zachte comfort van dons.


Met dit donzen boxkussen ervaart u de luxe van ganzendons. Het boxkussen Down Surround is zacht, licht, lekker vormbaar en erg comfortabel. Bovendien heeft dit boxkussen een zeer goede vochtregulatie.


Ook verkrijgbaar in Curve model. Dit model heeft een schouderuitsparing.


Het Down Surround boxkussen bestaat uit drie lagen:


• Het boxkussen is rondom afgevuld met 90% ganzendons wat meer vulkracht heeft dan de eendendons.
• De kern van het boxkussen is gevuld met kleine ganzenveertjes die dienen als zeer comfortabele draaglaag.
• De tijk is van 100% katoen, ökotex gecertifceerd en vrij van schadelijke stoffen.


Downpass certficaatIDFL documentatiesysteem herkomst ganzendonsZonder schadelijke desinfecteringsmiddelen geproduceerd en dus biologisch afbreekbaarOver Ökotex Over Nomite huismijtproof kussens

* Vereiste velden

levertijd 5 - 7 werkdagen

Belangrijke specificaties van het Down Surround kussen:


Merk: Donsana
Type: Down Surround
Materiaal: Tijk: 100% katoen, ökotex gecertificeerd
Vulling: 90% ganzendons / 10% ganzenveren
Stevigheid: medium
Maat: standaard 60x70 cm
Vorm: boxkussen of boxkussen met schouderuitsparing
Vulgewicht: 1000 gram


Anti-allergeen: Ja, Nomite (anti-huisstofmijt)
Onderhoud: Dagelijks even opschudden. Af en toe luchten bij voorkeur in de schaduw. Het kussen kan gewassen worden met weinig wasmiddel op maximaal 60 graden, maar wij adviseren 40 graden. In de droger met tennisballen, daarna heel goed opschudden.
Keurmerken: Dons: Downpass, Greenline
Tijk: Nomite


Belangrijkste voordelen van boxkussen Down Surround


- Geschikt voor zijslaper en rugslaper.
- De hoogte van het dons en veren kussen zorgt dat je hoofd, nek en rug in één lijn en recht liggen zodat je je kan ontspannen.
- Het boxkussen Down Surround zorgt voor meer ondersteuning in de nek.
- Geeft veerkracht.
- Uitstekende vochtregulatie
- Goed vervormbaar.
- Buitenstof van katoen: ademt en helpt het kussen koel en droog te houden.


Anti-allergeen boxkussen


De tijken van dit boxkussen zijn extra dicht geweven - ze hebben het Nomite label – en dat is pech voor de huismijt: die komt er niet in. Zo kunnen ook mensen met een huismijt-allergie genieten van de luxe van dons.


Made in Holland


Bedaffair donzen kussens worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk.


Diervriendelijk ganzendons kussen


Het Downpass keurmerk en certificaat staat voor hoge kwaliteit van dons en veren èn dat er zeer strenge criteria zijn bij het houden van (water)dieren en verkrijgen van dons en veren. Zo is het niet toegestaan om dieren in kooien te houden of onder dwang te voeren, het levend plukken van ganzen en eenden is verboden. Om te slagen voor de audit moet de fokkerij aan de volgende basisvoorwaarden worden voldaan: de stallen moeten adequaat zijn, de dieren moeten voldoende voer en vers water krijgen, de dieren moeten beschermd worden tegen ziekten en natuurlijke vijanden en verzorgd worden door vakkundig personeel. Om de fokkerijen te controleren vinden er regelmatig zowel aangekondigde als niet aangekondige audits plaats.


Daarnaast wordt de kwaliteit van het product met dit certificaat getest door officiële test instituten onder notarieel toezicht. Er wordt o.a. beoordeeld of de op het label vermelde hoeveelheid dons in het dekbed/kussen aanwezig is. Verdere informatie daarover vindt u op Downpass.com.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten