Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Kapok kussens

Een kussen van kapok is volledig plantaardig en geschikt voor gevoelige allergie patiënten. Kapok kussens zijn gemiddeld vormbaar, bieden iets meer stevigheid dan dons en vormen zich beter dan een wollen kussen. Kapok klinkt snel in, met een navulzakje kapok kan het kussen weer makkelijk worden bijgevuld.

Kapok kussens zijn er in maat 60x70 cm en in de maat 50x60 cm (handig en past in de meeste IKEA slopen). Geniet en slaap heerlijk met de eerlijke eco producten van Bedaffair.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.