Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Kinderkussens

Natuurlijke kinderkussens van hoge kwaliteit tegen goede prijzen. Een goed en fijn kinderkussen is belangrijk om lekker te slapen en gezond groot te worden. Onze kinderkussens en kinderhoofdkussens zijn uitsluitend gemaakt van ecologische en biologische materialen. Zodat kinderen heerlijk gezond en eco kunnen slapen op een schoon en gifvrij kinderhoofdkussen.

Kinderhoofdkussens van biologisch en ecologisch materiaal

Onze 100% biologische wollen kinderhoofdkussens zijn ventilerend, veerkrachtig en knuffelig.
De 100% plantaardige kapok kinderhoofdkussens zijn bijzonder luchtig, zacht, vormbaar en ook nog hypo-allergeen.
Kinderkussens van dons zijn, ventilerend en zacht, verkrijgbaar als eerste kussen voor de allerkleinsten en voor oudere kinderen.
Onze unieke paardenhaar kinderkussens zijn een garantie voor een niet te evenaren slaapcomfort. Vrij van vocht, huismijt en schimmelvorming.

Veel kinderhoofdkussens zijn er in de maat 50 x 60 cm (ze passen in de meeste IKEA slopen en onze biologische kussenslopen). Lekker dromen op een heerlijk en eerlijk eco kinderkussen!

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste kinderkussen? Met deze tips maakt u alvast een goed begin.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.