Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Natuurlatex kussens

Natuurlatex is een puur natuurlijk product, dat wordt gemaakt van het sap van de rubberboom, de hevea brasiliensis. Het is een geweldig materiaal om kussens van te maken. Het heeft namelijk een ongeëvenaarde veerkracht en geeft altijd prima ondersteuning daar waar die nodig is. Verder is natuurlatex van nature anti-bacterieel, anti-schimmel en anti-huisstofmijt. Bedaffair biedt keuze in Talalay latex en eco natuurlatex kussens.

Natuurlatex hoofdkussens geven een comfortabele, spier- en gewricht ontspannende ondersteuning die alleen natuurlatex u kan bieden. De zachte maar goed steunende natuurlatex kussens zijn leverbaar in zacht, medium en stevig en in meerdere hoogtes en vormen. Het natuurlatex kussen is geschikt voor mensen die goede ondersteuning zoeken en op hun zij slapen.

Uitrusten begint bij goed slapen.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.