Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Neksteunkussens

Neksteunkussens Online Kopen - Bedaffair

Een ideaal hoofdkussen bij rug- en/of nekklachten is een neksteunkussen. Ons neksteunkussen is gepatenteerd en biedt een bewezen vermindering van klachten. Klachten aan rug- en/of nek kunnen worden veroorzaakt door een verkeerd hoofdkussen, verkeerd of versleten matras waardoor een onjuiste slaaphouding wordt aangenomen. Onze neksteunkussen zijn er in soft, medium en firm, omdat iedereen een andere bouw heeft en ligcomfort persoonlijk is. Neksteun kussens helpen u om in een goede positie te blijven slapen en de nek een fijne ondersteuning te bieden waardoor u de volgende ochtend uitgerust wakker wordt.

Neksteunkussens - natuurlijk handgemaakt

Bij Bedffair vind u uitsluitend handgemaakte natuurlijke neksteunkussens van hoogwaardige Nederlandse kwaliteit. In onze winkel en webshop bieden wij enkel neksteun kussens aan van hoogwaardige kwaliteit en Nederlandse herkomst. De 'Neksteunkussen' hoofkussens van Donsana bij Bedaffair zijn uniek en gepatenteerd. De neksteun is verkrijgbaar in 3 hardheden (soft, medium en firm) en in 3 verschillende hoogtes. Daarnaast heeft het neksteunkussen een speciale uitsparing waardoor het kussen perfect op de schouder aansluit. De hoek tussen schouder en hoofd wordt hierdoor volledig opgevangen en ondersteund.

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!