Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Neksteunkussens

Neksteunkussens Online Kopen - Bedaffair

Een ideaal hoofdkussen bij rug- en/of nekklachten is een neksteunkussen. Ons neksteunkussen is gepatenteerd en biedt een bewezen vermindering van klachten. Klachten aan rug- en/of nek kunnen worden veroorzaakt door een verkeerd hoofdkussen, verkeerd of versleten matras waardoor een onjuiste slaaphouding wordt aangenomen. Onze neksteunkussen zijn er in soft, medium en firm, omdat iedereen een andere bouw heeft en ligcomfort persoonlijk is. Neksteun kussens helpen u om in een goede positie te blijven slapen en de nek een fijne ondersteuning te bieden waardoor u de volgende ochtend uitgerust wakker wordt.

Neksteunkussens - natuurlijk handgemaakt

Bij Bedffair vind u uitsluitend handgemaakte natuurlijke neksteunkussens van hoogwaardige Nederlandse kwaliteit. In onze winkel en webshop bieden wij enkel neksteun kussens aan van hoogwaardige kwaliteit en Nederlandse herkomst. De 'Neksteunkussen' hoofkussens van Donsana bij Bedaffair zijn uniek en gepatenteerd. De neksteun is verkrijgbaar in 3 hardheden (soft, medium en firm) en in 3 verschillende hoogtes. Daarnaast heeft het neksteunkussen een speciale uitsparing waardoor het kussen perfect op de schouder aansluit. De hoek tussen schouder en hoofd wordt hierdoor volledig opgevangen en ondersteund.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.