Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Paardenhaar kussens

Moosburger® paardenhaar kussens zijn 100% eco. De vulling is puur natuur. De hoes van de kussens zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Ze zijn ongebleekt, niet gekleurd en getest op schadelijke stoffen. De bijzonder hoge ventilerende en vochtregulerende eigenschappen laten de Moosburger® paardenhaar kussens ademen. Al meer dan 500 jaar wordt paardenhaar gebruikt in matrassen en kussens. Paardenhaar hoofdkussens zijn speciaal voor mensen die veel transpireren of reumatisch zijn en bieden veel comfort. Paardenhaar kussens zijn stevig en knisperen een beetje als u beweegt.

Bekijk hier de prachtige bedrijfsfilm van Moosburger; met beelden van het bedrijf, het dorp aan de Bodensee en meer >

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.