Bel ons 020 3031179
0
 
 

Bedlinnen kopen Amsterdam

Bedlinnen kopen Amsterdam

Bent u op zoek naar mooi bedlinnen in Amsterdam? Beddenspeciaalzaak Bedaffair is de slaapkamerspecialist in Amsterdam en is het adres voor het kopen van hoogwaardig bedlinnen. Of u nu naar onze winkel komt voor een hoeslaken (ook fair trade), kussenslopen, dekbed, dekbedovertrek, molton of laken, bij Bedaffair vindt u alleen bedlinnen dat is vervaardigd van natuurlijke topmaterialen. Net zoals bij onze beddencollectie kiezen we bij het samenstellen van de bedlinnencollectie voor producten en materialen met een zo laag mogelijke impact op het milieu.

Bedlinnen kopen Amstedam - collectie

Bij het kopen van uw bedlinnen heeft u een brede keuze in hoogwaardige en duurzame producten.

  • Damai hoeslakens
  • Organische hoeslakens van biologisch katoen. Verkrijgbaar in de uitvoeringen: Percal, Jersey, Split, Topper en Extra hoog.
  • Yumeko hoeslakens
  • Biologische fair trade hoeslakens (ook voor kids).

Verder hebben we van bovenstaande merken ook de kussenslopen, dekbedovertrekken, lakens en moltons.

Wilt u, voor het kopen van uw nieuwe bedlinnen, meer informatie en goed advies over welk bedlinnen het meest geschikt is voor u. Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Bedlinnen winkel Amsterdam

U vindt onze bedlinnenwinkel (120m2) in Woonwarenhuis Design020 aan de Pedro de Medinalaan 89-91 in Amsterdam-IJburg. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt hier gratis parkeren.