Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Biologisch dons dekbed lente-herfst Organic

Meer Views

Biologisch dons dekbed lente-herfst Organic

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 250,00

Onder dit lichte, luxe, biologische dons dekbed Organic slaap je als een roos. Heerlijk zacht eco donsdekbed gevuld met verantwoord dons van Europese eenden. Het biologisch dons dekbed is geschikt voor goed geïsoleerde slaapkamers of iemand die het al snel warm heeft. En dons dekbed van behaaglijk eendendons om heerlijk elke avond onder te kruipen. Een behaaglijk, soepel en ademend biologisch dons dekbed.


Dons dekbed met biologisch katoenen tijk


Het biologisch dons dekbed lente/herfst Organic heeft een tijk van zacht biologisch katoen, gevuld met verantwoord eenden dons. Een tijk die een biologisch organische behandeling heeft gekregen waardoor deze meer vocht kan opnemen en sneller los kan laten. Dat is nog lekkerder slapen, zeker als u weet dat het dons ook 100% OK is.


Downpass certificaat  Biologisch katoen   Over huisstofmijtproof Biologisch afbreekbaarOver de super ademende tijk

* Vereiste velden

levertijd 0 - 2 weken

Belangrijke specificaties:


Merk: Donsana
Materiaal: 90% verantwoord eendendons 10% verantwoorde eendenveertjes, biologisch katoen
Warmteklasse: 3
Geschikt voor: mensen die het al snel warm hebben, goed geïsoleerde slaapkamers
Maten: 140x220 cm / 240x220 cm
Soort: Lente-herfst deel
Vulgewicht:
140x220 cm: 500 g
240x220 cm: 875 g


Kleur: Off white
Materialen: Vulling: Verantwoord 90% eendendons en 10% eendenveertjes
Tijk: 100% biologisch katoen
Anti-allergeen: Ja, Nomite (anti huisstofmijt)
Model: Lente - herfst: cassette
Gewichtsklasse: Licht
Levensduur: Ca. 5-8 jaar
Onderhoud: Volg de onderhoudstips van Bedaffair. Dekbed dagelijks opschudden. Het dekbed kan in de wasmachine tot 60 graden, wij adviseren 40 graden. Dan in de droger met 2 of 3 tennisballen. U kunt het dekbed ook laten stomen/wassen bij de stomerij.


Handgemaakt vakmanschap


Het eco donsdekbed lente - herfst Organic wordt op traditionele wijze gemaakt in Nederland. Organic 100% verantwoord eenden donsdekbed komt van Europese eenden, Noord-Duitse om precies te zijn. De soepele tijk is gemaakt van 100% biologisch katoen.


Model en stikwijze


Het eco donsdekbed Organic bestaat uit vakjes. Elk vakje wordt met de hand op ambachtelijke wijze gevuld. Door deze techniek blijft het dons van het dekbed perfect op zijn plaats. Indien nodig kan het eco donsdekbed Organic bijgevuld worden.


Alleen bij Bedaffair: Unieke tevredenheidsgarantie bij donzen dekbedden


De donzen dekbedden verkrijgbaar bij Bedaffair worden per vak een voor een gevuld en kunnen dus nagevuld worden. Als u achteraf een te koud donsdekbed heeft gekocht kan het eenvoudig aangepast worden naar uw wens. Door deze tevredenheidsgarantie bent u zeker van uw ideale warmte isolatie.
Deze tevredenheidsgarantie geldt voor alle Donsana donzen dekbedden.


Koppelbaar


De eco dons dekbedden Organic zijn voorzien van knoopsgaten. Met behulp van manchetknopen kunt u de eco donsdekbed eventueel met een zomer dekbed aan elkaar koppelen tot de voor u ideale uitvoering.


Alle voordelen op een rij


- Warm en comfortabel licht in gewicht
- Ademend
- Zeer duurzaam door verantwoord dons en tijk van biologisch katoen
- Heerlijk zacht en soepel
- Huidvriendelijk
- Ecologisch verantwoord geproduceerd volgens Öko-Tex Standaard 100
- 100% natuurlijk materiaal en biologisch afbreekbaar
- Alleen bij Bedaffair: unieke tevredenheidsgarantie


Diervriendelijk dons dekbed


Het Downpass keurmerk en certificaat staat voor hoge kwaliteit van dons en veren èn dat er zeer strenge criteria zijn bij het houden van (water)dieren en verkrijgen van dons en veren. Zo is het niet toegestaan om dieren in kooien te houden of onder dwang te voeren, het levend plukken van ganzen en eenden is verboden. Om te slagen voor de audit moet de fokkerij aan de volgende basisvoorwaarden worden voldaan: de stallen moeten adequaat zijn, de dieren moeten voldoende voer en vers water krijgen, de dieren moeten beschermd worden tegen ziekten en natuurlijke vijanden en verzorgd worden door vakkundig personeel. Om de fokkerijen te controleren vinden er regelmatig zowel aangekondigde als niet aangekondige audits plaats.


Daarnaast wordt de kwaliteit van het product met dit certificaat getest door officiële test instituten onder notarieel toezicht. Er wordt o.a. beoordeeld of de op het label vermelde hoeveelheid dons in het dekbed/kussen aanwezig is. Verdere informatie daarover vindt u op Downpass.com.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten