Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Biologisch voedingskussen spelt ecologisch Prolana

Meer Views

Biologisch voedingskussen spelt ecologisch Prolana

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 55,00

Het Prolana voedingskussen is gevuld met biologisch spelt. Dit handige voedingskussen biedt een optimale houding en ondersteuning bij borstvoeding zodat je rug en arm ontlast wordt. Dus dat moeder en kind tijden de voeding een ontspannen houding kunnen aannemen en een heerlijk rustmoment hebben. De vulling van spelt is flexibel en is makkelijk aan te passen naar vorm die je wenst.


Maar al tijdens de zwangerschap kan het biologische voedingskussens van Prolana je verlichting en de juiste steun geven. De meest prettige slaaphouding tijdens de zwangerschap is de zijligging waardoor je buik ontlast wordt. Het voedingkussen gebruik je om te voorkomen dat je lichaam naar voren kantelt. Zodat je in een prettige aangename slaaphouding blijft tot het einde van je zwangerschap.


Het voedingskussen is verkrijgbaar in 20x130 cm 20x190 cm. Een veilig voedingskussen zonder nare stoffen of uitwaseming van VOC's en lekker zacht voor jou, de baby of kind.


Hoes voor het voedingskussen van biologisch katoen


Een passende hoes van biologisch katoen is optioneel verkrijgbaar in off white en lichtblauw.


 Biologisch katoen

* Vereiste velden

levertijd ca 3 weken

Specificaties voor het houten baby ledikant:


Merk: Prolana
Materiaal: Biologisch spelt, kbA
Herkomst: Duitsland


Afmeting voedingskussen: 20x130 of 20x190 cm


Biologisch voedingskussen met spelt vulling


Spelt is wat grover en elastischer dan kersenpitten. De lucht tussen het spelt wordt continue ververst wat een fijne vochtregulatie geeft. Daarnaast heeft spelt een aangename geur en geeft het een prettige warmte. Het voedingskussen met biologisch spelt masseert zachtje de huid en stimuleert de doorbloeding.


Voedingskussen aanpassen en onderhouden


Het verdient aanbeveling om de kussenvulling om de 3-4 jaar te vervangen om een optimaal veerkrachtig, fris en luchtig kussen te behouden. Het biologisch voedingskussen is in de tussentijd eenvoudig buiten of in de vensterbank luchtend weer fris te maken. Zo behoud uw kussenvulling zijn unieke eigenschappen en heeft u er jarenlang slaap en ligcomfort van.


Let op: De spelt vulling mag niet heel nat worden en speltkaf mag niet verwarmt worden.


De duurzame kwaliteit van Prolana


Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een duurzame bijdrage aan uw gezondheid. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.


Wassen en drogen


Prolana biologisch katoenen kussenhoezen (zonder vulling) en overtrekken kunnen op 30°C gewassen worden en bij drogen aan de (buiten)waslijn (niet in de droger) wordt het weer heerlijk fris.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!