Wol, opbouw scheerwol en eigenschappen

Scheerwol en natuurlijke eigenschappen

Wol is een prachtig natuurlijk materiaal. Wol is duurzaam omdat het bijzonder sterk is. Scheerwol is een ecologisch, volledig natuurlijk materiaal. Biologische scheerwol, wol waar Bedaffair voor kiest, is 100% schoon en heeft een lage impact op milieu of samenleving.

Als scheerwol wordt gebruikt matrassen en matrasdek voelt het matras nooit klam of nat aan. Wol ventileert en laat de matras of matrasdek ademen. Wol reguleert de temperatuur en zorgt ervoor dat ook je lichaamstemperatuur goed blijft tijdens het slapen. Schapenwol is elastisch, en vormbaar naar je lichaam, het is zowel waterafstotend, vuilafstotend én brandwerend. Schapenwol neutraliseert zelfs giftige stoffen zoals zoutzuur en zwavelzuur. Daarnaast is schapenwol antistatisch en zo heeft wol absoluut een heilzame werking voor het lichaam.

Read More

Donzen dekbed onderhoud. Tips voor wassen en drogen van dons.

Een donzen dekbed is eenvoudig in onderhoud en heeft niet veel verzorging nodig. Maar er zijn een aantal dingen om goed te onthouden.

Gebruik bij uw donzen dekbed altijd een dekbedovertrekset. Een dekbedovertrek is veel eenvoudiger te reinigen dan een dekbed. Het correct verzorgen van uw donzen dekbed en dons kussens heeft veel invloed op het behoud van kwaliteit en de lengte van hun leven.

Read More

Dit bericht is geplaatst in Onderhoud Op .

Schapenwol en zijn reinigingskracht

De reinigings kracht van schapenwol

Wol is een prachtig materiaal. Wol is duurzaam omdat het bijzonder sterk is. Wol is een ecologische grondstof. Biologische wol, wol waar Bedaffair voor kiest, is 100% schoon en diervriendelijk. Bedaffair is lekker slapen voor een mooiere toekomst. Bij ons betekent goed voor jezelf zorgen ook meteen goed voor je omgeving zorgen. Want aan onze bedden, matrassen en andere slaapproducten zit geen chemisch luchtje. Wij vinden dat het anders kan en moet. Daarom kiezen wij onder andere voor wol. Biologische wol, één van de meest verrassende, prachtige, natuurlijke materialen.

Read More

Houten bedden van wild eikenhout uit Duitse duurzaam beheerde bossen

Houten bedden van wild eikenhout uit Duitse duurzaam beheerde bossen

Wild eiken hout

natuurlijk charmant

De uitstraling van wild eikenhout heeft veel karakter. Wild eiken hout toont een sterke houttekening en duidelijk zichtbare knoesten. Door dit houtbeeld krijgt wild eikenhout zijn natuurlijke charme.Wild eiken wordt op speciale wijze in Duitse bossen geteeld en gekapt. Wild eikenhout heeft meer nerven en kleurnuances waardoor een nog mooiere tekening in het hout ontstaat.

Read More

Voeding voor een goede nachtrust

Voedings advies voor een goede nachtrust

Slecht slapen is echt heel vervelend. Wakker liggen omdat je niet kunt inslapen, opeens midden in de nacht wakker worden en dan niet meer de slaap kunnen vatten. Terwijl je de volgende dag toch weer naar je werk moet of naar een afspraak en natuurlijk wacht daar ook de zorg voor je kinderen, het huishouden enzovoort.
Goed slapen is essentieel voor het goed functioneren overdag.

Read More

Dit bericht is geplaatst in Voeding Op .