Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Damai Organics

Over Damai Organics

Damai Organics is een eigentijds en vooruitstrevend bedmodemerk. Zij innoveren, zetten de trend en zijn ons er bewust van hoe zij produceren. Zo ziet Damai Organics klimaatverandering en het milieuvraagstuk niet als een politieke aangelegenheid, maar een gegeven waarin Damai Organics als organisatie haar eigen verantwoordelijkheid neemt.

Duurzaam, kwaliteit en design bedlinnen

Deze visie heeft geleid tot een schitterende collectie bedmode gemaakt van 100% organic cotton. Modieus ontworpen, in prachtige kwaliteiten en duurzaam geproduceerd. Collecties waarmee Damai Organics voldoet aan de sterk toenemende vraag van consumenten voor milieuvriendelijke en duurzaam geproduceerde artikelen. En zonder dat de consument hoeft in te leveren op hun eisen ten aanzien van kwaliteit en design.

Biologisch en fairtrade bedlinnen

Alle producten van Damai Organics bestaan uit 100% organic cotton en zijn voorzien van het GOTS-keurmerk. Dit garandeert dat tijdens de hele productieketen is gecontroleerd of de katoen op een organische wijze is verbouwd. Of de katoen op een milieuvriendelijke wijze is verwerkt en of de arbeidsomstandigheden van het gehele productieproces voldoen aan de sociale standaard.

Met dit zuivere, natuurlijke textiel hebben we een prachtige, eigentijdse collectie ontworpen met een eersteklas kwaliteit. Pure weldaad voor elk bed. Met Damai Organics biedt Bedaffair een grote keuze uit een bedlinnen collectie die helemaal voldoet aan de sterk toenemende vraag van consumenten voor milieuvriendelijke en duurzaam geproduceerde artikelen. Zonder dat ze hoeven in te leveren op hun eisen ten aanzien van kwaliteit- en design.

Waarom Damai kopen?

Al meer dan 50 jaar maakt Damai bedlinnen, dekbedovertrekken en hoeslakens voor de Nederlandse consumenten. Begonnen in de jaren 50 met lakensets van echt Twents graslinnen, die bij jonge bruidsparen een gewild item in de uitzet waren, tot nu een dekbedovertrek en hoeslaken specialist in de volle breedte. Damai heeft nog eigen productie in Nederland en Duitsland. Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor Damai vanzelfsprekend.

In de Damai Organics collectie kunt u zoeken naar dekbedovertrek sets, kussenslopen en hoeslakens.

(Heeft u vragen? Chat met ons of stuur een email)

 

 

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.