Dekbedovertrek voor kinderen van Bedaffair

Zacht en schoon kinder dekbedovertrek
Voor je kind kies je veilig. Zeker als het gaat om slapen. En dus kies je voor een dekbedovertrek van 100% biologisch katoen, gegarandeerd zonder schadelijke stoffen en ook nog eens heerlijk zacht en helder wit. Het overtrek is er in de maten 100x135 en 120x150 en wordt aan de onderzijde gesloten met kleine knoopjes van kokosnoot.

De zachte luxe van biologisch katoen
Bedaffair heeft gekozen voor producten die gemaakt zijn van het mooiste katoen met een threadcount van 300. Dat wil zeggen dat er 300 draden per vierkante inch worden gebruikt. Daar zijn hele fijne garens voor nodig. Die fijne garens zorgen ervoor dat ons bedlinnen ongelooflijk zacht is. Pure verwennerij. Voor uw huid en voor de wereld.

Het schone van 100% biologisch katoen
Het 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk.
Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw bedlinnen 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot overtrek of kussensloop. Beter voor u, uw kind en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor iedere 1-persoons overtrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

Het eerlijke van 100% fairtrade katoen
Het Fairtrade keurmerk concentreert zich op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.

Maatwerk en extra lange of brede dekbedovertreksets
Naast de standaard maten dekbedovertreksets kan Bedaffair ook op maat gemaakte dekbedovertreksets leveren.Neemt u voor meer informatie contact met ons op via 020 - 303 11 79 of per email.
Naast onze webwinkel, kunt u het volledige gezond en verantwoord slapen assortiment van Bedaffair in onze showroom bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vanaf het Centraal Station Amsterdam.

Dit bericht is geplaatst in Bedlinnen Op .

Opmerkingen

    Er zijn nog geen reacties onder dit bericht.

Verwerken Opmerking