Ruimtebesparend retro design bed Stapelliege

Met de STAPELLIEGE, een ruimtebesparend retro design bed creëer je in een handomdraai een comfortabele slaapplaats in elke woonruimte. Of je kinderen een logeerpartijtje houden of als uw kleinkinderen te logeren komen of dat je zelf een logé krijgt, voor de studentenkamer; dit ruimtebesparend bed is een echte eye-catcher en tevens een praktische slaapmogelijkheid voor iedereen.

Read More

Dit bericht is geplaatst in Design Op .

Boxspring kopen Amsterdam

Boxspring kopen Amsterdam

Wilt u een nieuwe boxspring kopen Amsterdam? Op zoek naar een mooie passende boxspring voor uw slaapkamer(s)? Voor een uitgebreid assortiment en slaapkamer interieur ideeën kunt u altijd terecht bij Bedaffair in Amsterdam IJburg.
Hier vindt u dé eco-luxe boxspring bedden van Amsterdam.

Een nieuwe boxspring bestaat uit een boxspring onderstel, een matras en een topmatras. Bij Bedaffair verkopen we boxsprings, met of zonder matrassen, hoofdborden en topmatrassen in de beste ambachtelijke kwaliteit. Alle boxspring bedden worden voor u handgemaakt in Nederland.
Onze prijs-kwaliteit is bijzonder scherp omdat wij rechtstreeks bij de beddenmakers/werkplaats inkopen.
Onze adviseurs & slaapspecialisten helpen u graag op weg en vertellen u alles over het bed dat bij u past.

Read More

Dit bericht is geplaatst in Design Op .

Duurzaam produceren uit respect voor de natuur

De houding ten aanzien van duurzame producten is veranderd: vroeger werden ze als stoffig en onhip bekeken, de laatste jaren zijn ecoproducten tot echte trendsetters uitgegroeid. Dat is met name zo omdat hun aanbod ondertussen verfijnd en luxueus is geworden. Dit geldt voor alle branches, van levensmiddelen over textiel tot meubilair. Duurzaam geproduceerd meubilair in natuurlijk hout is niet meer weg te denken uit de markt en de gevoeligheid van de gebruiker voor hoogwaardige meubelen en materialen blijft groeien. Een pionier van het eerste uur is de meubelmaker TEAM 7. Dit Oostenrijkse bedrijf heeft naam gemaakt als specialist van natuurlijk, massief houten meubilair dat beantwoordt aan de hoogste standaarden op het gebied van duurzaamheid en ecologie.

Read More

Dit bericht is geplaatst in Design Op .

TEAM 7 kasten, kledingkast van massief hout

In de natuur heeft alles zijn plaats. Bij ons ook. En dat is de reden dat wij kiezen voor de ambachtelijk, op maat gemaakte kasten uit zuiver natuur hout van TEAM 7. De TEAM 7 kledingkasten passen zich zowel binnen als buiten aan uw persoonlijke wensen en behoeften aan. Met een grote, functionele kastindeling; zoals kledingliften, broekhouders, overhemdhangers bieden de TEAM 7 kledingkasten perfect comfort en het beste overzicht over uw garderobe. Optionele, hoogwaardige ledverlichting zorgt voor het nodige licht.

Read More

Dit bericht is geplaatst in Design Op .