Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Design bed STEP-G XL massief hout Holzmanufaktur

Meer Views

Design bed STEP-G XL massief hout Holzmanufaktur

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.890,00

Met het design bed STEP G van Holzmanufaktur heeft u een bed van exclusieve kwaliteit. Deze XL variant heeft een hoogte van 42 cm. Dat is 7 cm hoger ten opzichte van de standaard versie. De mate van afwerking, kwaliteit en design is uitzonderlijk hoogwaardig. Het design bed STEP G kan volledig naar uw smaak, behoeften en wensen gemaakt worden. Zo kunt u uit 10 verschillende houtsoorten en kleuren kiezen. Ook is er keuze uit diverse poten; van massief houten pootjes, koofvoeten tot prachtig edelmetaal sledevoeten. Daarnaast heeft u keuze uit geen hoofdbord of juist diverse stijlen rugleuningen, van massief hout tot gestoffeerd in leer of stof. U creëert uw eigen gepersonaliseerde design bed. 


- De genoemde prijs is gebaseerd op de houtsoort Eiken, met koofvoeten en zonder hoofdbord. 
Voor andere opties, kunt u ons informeren naar de mogelijkheden en prijzen. In onze showroom staat de STEP G eiken white wash met edelmetaal koofvoeten en gestoffeerd hoofbord.

* Vereiste velden

levertijd 8 - 10 weken

Met het design bed STEP G van Holzmanufaktur heeft u een bed van exclusieve kwaliteit wat betreft handgemaakte bedden van massief hout. De mate van afwerking, kwaliteit en design is uitzonderlijk en buitengewoon hoogwaardig. Het design bed STEP G van massief hout kan volledig naar uw smaak, behoeften en wensen gemaakt worden. Zo kunt u uit 10 verschillende houtsoorten en kleuren kiezen. Ook is er keuze uit diverse poten van massief houten pootjes, koofvoeten tot prachtig edelmetaal koven. Daarnaast heeft u keuze uit geen hoofdbord of juist diverse stijlen rugleuningen, van massief hout tot gestoffeerd in leer of stof. U creëert uw eigen gepersonaliseerde design bed.


De XL variant heeft een hoogte van 42 cm (7 cm hoger dan de standaard versie). De inlegdiepte kan ingesteld worden op 19, 16, 13 of 10 cm (vooraf aangeven).
De genoemde prijs is gebaseerd op de STEP G XL in eiken white wash met massief houten koofvoeten.
In onze showroom staat de STEP G eiken white wash met edelmetaal koofvoeten en gestoffeerd hoofbord.


De startprijs van de STEP G is € 1.200,- (90x200 in kernbeuken). 


Specificaties design bed STEP G XL:


Merk: Holzmanufaktur
Materiaal: Massief eiken hout (prijzen gebaseerd op massief eiken zònder hoofdbord).
Houtsoorten: De Step G is in 8 verschillende houtsoorten verkrijgbaar. Kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.
Afwerking: Biologische olie en hete was van Naturhaus.
Keurmerk: FSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Bedhoogte: 42 cm (tot aan de bovenkant van de bedzijden)
Hoogte bedpanelen: 22 cm
Inlegdiepte lattenbodem: vooraf aan te geven: 19, 16, 13 en 10 cm


Het massief houten design bed Step G XL aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.


Onderhoud van massief houten design bed Step G XL


Voor het onderhoud van het massief houten design bed Swinq en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.


Holzmanufaktur


Het hoogwaardig ambachtelijk meubelmaker Holzmanufaktur iheeft sinds 1979 het credo: alleen hout uit duurzaam bosbeheer voor massief houten meubelen welke uitsluitend afgewerkt worden met natuurlijk oliën en wassen.


In samenwerking met architecten en designers ontwerpt Holzmanufaktur haar collectie. Voorop staat dat elk design ambachtelijk gemaakt moet kunnen worden en Holzmanufaktur's passie en liefde voor hoogwaardig ambacht moet weerspiegelen.


Bijzonder: Holzmanufaktur verwerkt uitsluitend natuurlijke oliën en wassen, om chemische behandelingen te kunnen vermijden. In de meeste gevallen worden de open poriën van het oppervlak 2x met natuurlijke harsolie behandelt, en later met een fijne mix van olie en hete was. Elk houten meubel van Holzmanufaktur kan ademen, en de unieke structuren van het hout benadrukt.


Levering en bezorging


Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze showroom bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vanaf het Centraal Station Amsterdam.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.