Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Donzen winterdekbed Romance

Meer Views

Donzen winterdekbed Romance

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 339,00

Het ganzendons winterdekbed Romance is gevuld met 90% Poolse witte ganzendons. De donsvlok van een Romance winterdekbed is groter dan de dons vlok van een eend. Het Romance ganzendonzen dekbed isoleert zeer goed. 
Alleen bij Bedaffair geldt een unieke tevredenheidsgarantie bij het ganzendons Romance dekbed.


Soepele tijk van geweven katoen batist


De soepele tijk van het ganzendons winterdekbed Romance is geweven katoen batist. Soepel en zacht dat zich makkelijk laat draperen en de contouren van uw lichaam volgt. Het ganzendons winterdekbed Romance heeft een opstaande rand die zorgt voor de isolerende werking tot aan de buitenkant van het dekbed. Het ganzendons winterdekbed Romance is genieten van de luxe van slapen onder dons.


Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste dekbed? Met deze tips maakt u alvast een goed begin.


Downpass certficaat  IDFL documentatiesysteem herkomst ganzendons Zonder schadelijke desinfecteringsmiddelen geproduceerd en dus biologisch afbreekbaar Vrij van schadelijke stoffen  Geschikt voor mensen met allergie voor huisstofmijt en astma

* Vereiste velden

levertijd 0 - 2 weken

Belangrijke specificaties:


Merk: Donsana
Materiaal: Ganzendons Poolse witte, 100% batist katoen
Warmteklasse: 1
Geschikt voor: winter
Maten: Alle standaard maten. Tevens mogelijkheid op maat te laten maken in elke gewenste vorm of maat.
Soort: 1-delig winterdekbed 90% witte Poolse ganzendons dekbed


Vulgewicht:


140x220: 725 g
200x220: 1050 g
240x220: 1250 g


Het vulgewicht + grootte van de donsvlok is bepalend voor de isolatie en warmte beleving. Eenden bijvoorbeeld hebben een veel kleinere donsvlok dan een gans. Een ganzendons dekbed (gevuld met relatief grote donsvlokken) heeft dus minder vulling (=lichter) nodig dan een dekbed van een eendendons (met relatief kleine donsvlokken). Daarom is de warmteklasse de belangrijke aanduiding voor welk seizoen, type mens of koude het dekbed geschikt is.


Kleur: Wit
Materialen: Vulling: 90% Poolse witte ganzendons
Tijk: 100% batist katoen
Anti-allergeen: Ja, Nomite (anti huisstofmijt)
Model: Winterdekbed: cassette
Gewichtsklasse: Licht
Levensduur: Ca. 8-10 jaar
Onderhoud: Volg de onderhoudstips van Bedaffair. Dekbed dagelijks opschudden. Het dekbed kan in de wasmachine tot 60 graden, wij adviseren 40 graden. Dan in de droger met 2 of 3 tennisballen. U kunt het dekbed ook laten stomen/wassen bij de stomerij.


Handgemaakt vakmanschap


Het 90% witte Poolse ganzen dons winterdekbed Romance wordt op traditionele wijze gemaakt in Nederland. Romance ganzen donzen winterdekbed behoort tot de top op het gebied van donzen dekbedden. Ganzendons is een natuurproduct en heeft niet te evenaren eigenschappen zoals warmte regulatie en ventilerend vermogen. De Poosle witte ganzendons is grootvlokkig, volgroeid en bezit de hoogst mogelijke vulkracht en dat is vaak anders bij goedkope donsdekbedden uit Azië en China.


Model en stikwijze


Het ganzen donzen winterdekbed Romance bestaat uit diverse vakjes (cassettes). Elk vakje wordt met de hand op ambachtelijke wijze gevuld. Door deze techniek blijft het ganzendons perfect op zijn plaats. Indien nodig kan het winter dekbed Romance bijgevuld worden met ganzendons. De opstaande rand zorgt voor de isolerende werking tot aan de buitenkant van het ganzen donzen winter dekbed.


De tijk van donzen winterdekbed Romance


De tijk van het ganzen donzen winterdekbed Romance is gemaakt van geweven katoen batist. Deze combinatie van hoogwaardig ganzendons en heerlijk zacht batist zorgen voor de soepele drapeerbaarheid.


Alleen bij Bedaffair: Unieke tevredenheidsgarantie bij donzen dekbedden


De ganzendons dekbedden verkrijgbaar bij Bedaffair worden per vak een voor een gevuld en kunnen dus nagevuld worden. Als u achteraf een te koud ganzendons dekbed heeft gekocht kan het eenvoudig aangepast worden naar uw wens. Door deze tevredenheidsgarantie bent u zeker van uw ideale warmte isolatie.
Deze tevredenheidsgarantie geldt voor alle Donsana donzen dekbedden die bij Bedaffair te koop zijn.


Diervriendelijk dons dekbed


Het Downpass keurmerk en certificaat staat voor hoge kwaliteit van dons en veren èn dat er zeer strenge criteria zijn bij het houden van (water)dieren en verkrijgen van dons en veren. Zo is het niet toegestaan om dieren in kooien te houden of onder dwang te voeren, het levend plukken van ganzen en eenden is verboden. Om te slagen voor de audit moet de fokkerij aan de volgende basisvoorwaarden worden voldaan: de stallen moeten adequaat zijn, de dieren moeten voldoende voer en vers water krijgen, de dieren moeten beschermd worden tegen ziekten en natuurlijke vijanden en verzorgd worden door vakkundig personeel. Om de fokkerijen te controleren vinden er regelmatig zowel aangekondigde als niet aangekondige audits plaats.


Daarnaast wordt de kwaliteit van het product met dit certificaat getest door officiële test instituten onder notarieel toezicht. Er wordt o.a. beoordeeld of de op het label vermelde hoeveelheid dons in het dekbed/kussen aanwezig is. Verdere informatie daarover vindt u op Downpass.com.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten