Bel ons 020 3031179
0
 
 

Dormiente

SUMMERSALE bij Bedaffair!

Op zoek naar een nieuw natuurlatex matras, een boxspring, een massief houten bed? Of een heerlijk hoofdkussen, aangenaam dekbed of lekker comfortabele onderdeken of topper? Pak dan nu uw kans! Tijdelijk profiteert u van 10% korting op de volledige collectie van het Duitse kwaliteitsmerk Dormiente!

Hoe werkt het? - Bestel direct online, uw korting wordt bij betaling direct verwerkt.
- Of kom snel naar de Bedaffair winkel te Amsterdam IJburg. 10% Korting wordt verrekend op elk Dormiente product Zoek uw favoriete Dormiente product in de zoekfunctie of blader door onderstaande pagina's en grijp uw kans op mooie korting!

Dormiente

Het Duitse kwaliteitsmerk Dormiente is in 1988 opgericht door biologen. Zij vonden dat slapen veel gezonder en comfortabeler kon. In de ruim 30 jaar van het bestaan is de collectie flink uitgebreid en voldoet aan alle keurmerken. De matrassen van Dormiente zijn niet alleen vrij van nare chemicaliën en pesticiden, ze zijn ook nog eens een heerlijk comfortabel. Daarnaast zijn de lattenbodems van Dormiente metaalvrij en gemaakt van massief Europees hardhout: beuken. Echte Duitse hoogwaardige kwaliteit dus.