Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Dormiente BALENA houten bed

Meer Views

Dormiente BALENA houten bed

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2.058,00

Bij het Dormiente BALENA massief houten bed verenigen de organische vormgeving met de solide kwaliteit van het mooie door en door massieve hout. Het massief houten bed wordt veredeld met natuurlijke plantaardige olie. Het voor het oog, zwevende bed van massief hout heeft meerdere inlegdieptes. En dat is handig. Ook bij een hoge lattenbodem en hoge matrassen, kunt u de diepste inlegdiepte gebruiken zodat het matras nooit ver boven het bed uitsteekt.


De vervaardiging van het BALENA bed is een technisch hoogstandje. Om de gecompliceerde vorm van het bed op ambachtelijke wijze te maken is bijzonder tijdrovend, en dit zou de kosten van het bed enorm hoog maken. Dormiente zet voor de productie van het BALENA bed de meest moderne CNC machine in, te weten de 5-Achs-CNC machine.


Het BALENA houten bed is verkrijgbaar in 10 verschillende houtsoorten weten. Op de afbeelding ziet u het BALENA bed in kern beuken.


EIGENSCHAPPEN VAN HET BALENA BED:


Frame hoogte: 42 cm
Hoogte hoofdbord: 77 cm (vanaf de grond)
Inlegdiepte lattenbodem: 16, 19 en 22 cm (voorgeboord)
Opties: comforthoogte 48 cm 


natuurlijke materialen FSC 

* Vereiste velden

levertijd 6 - 8 weken

SPECIFICATIES VAN HET BALENA BED:


Merk: Dormiente
Type: Balena
Materiaal: Massief hout
Houtsoorten: De Balena is in 10 verschillende houtsoorten verkrijgbaar waaronder kern beuken, beuken, eiken bianco, eiken, eiken wit gepigmenteerd, wild eiken bianco, wild eiken, kersen, noten en zirben (alpenden). Kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.
Afwerking: Biologische olie of natuurlijk white wash
Keurmerk: FSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Ook mogelijk in diverse lengte- en breedtematen.
Comforthoogte: Ja, is optioneel mogelijk


Het Balena bed aanbod is exclusief matrassen en lattenbodem.


DORMIENTE


In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.


MISSIE DORMIENTE


Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.


DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE


De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij.


ONDERHOUD VAN MASSIEF HOUTEN DESIGN BEDDEN


Voor het onderhoud van het massief houten design bed Balena en bijpassende nachtkastjes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie. U vindt deze in ons assortiment.


LEVERING EN BEZORGING


Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze showroom bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vanaf het Centraal Station Amsterdam.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 300m2 showroom te Amsterdam-IJburg al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten