Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Dormiente paardenhaar kussen biologisch natuurlatex

Meer Views

Dormiente paardenhaar kussen biologisch natuurlatex

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 128,00

Paardenhaar vezel is bekend door haar rustgevende en temperatuur regelende werking. Ook is het een natuurlijk product dat helpt tegen huisstof en huidproblemen zoals eczeem. Het Dormiente kussen heeft het voordeel dat de holle structuur van het paardenhaar zorgt voor perfecte ventilatie en flexibiliteit.


De natuurlatex vlokken en paardenhaar vezels zijn verpakt door een aangename tedere hoes van biologisch katoen. Deze tijk kan op maximaal 60 graden gewassen worden. Ook kan dit paardenhaar kussen versteld worden naar uw eigen wensen, aangezien de vulling er ook deels uitgehaald kan worden. Oftewel, een neutraliserend, flexibel hoofdkussen dat zorgt voor ultiem slaapcomfort.


Extra: het kussen is vrij plat en meer geschikt voor rug- en buikslapers.


biologisch katoenDuurzaam slapen

* Vereiste velden

levertijd 3 weken

BELANGRIJKE SPECIFICATIES VAN HET DORMIENTE PAARDENHAAR KUSSEN:


Merk: Dormiente
Materiaal: tijk met rits: 100% biologisch katoen.
Vulling: paardenhaar vezel, natuurlatex vlokken
Stevigheid: medium, aan te passen door vulling deels eruit te halen.
Maat: 40x60 cm en 40x80 cm
Vulgewicht: 1.650 gram
Hoogte: 11 cm
Type-slaper: zijslaper
Anti-allergeen: Ja
Onderhoud: De sloop van het kussen kan gewassen worden op maximaal 60 graden.


ALLE BIJZONDERE EIGENSCHAPPEN VAN HET DORMIENTE PAARDENHAAR KUSSEN OP EEN RIJ:


- Paardenhaar is een kalm, vochtvrij en rustgevend product.
- Het paardenhaar kussen is ideaal voor alle seizoenen doordat een expert is in het regelen van temperatuur.
- Paardenhaar is een vezel die uitermate geschikt voor huidproblemen. Ook helpt het tegen huisstof, dierenharen allergie, eczeem, neurodermitis en psoriasis.
- Paardenhaar is uitmuntend in het versterken en verlichten van het immuunsysteem.
- Volgens natuurgeneeskundige therapeuten activeert paardenhaar de energiecentra van het lichaam, waardoor energieblokkades in het lichaam worden opgelost. Dit zorgt voor een fijne ontspanning.
- Natuurlatex is elastisch en biedt baat bij spierontspanning.
- Paardenhaar beschermt tegen elektrostatische lading.


DORMIENTE


In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.


MISSIE DORMIENTE


Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.


DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE


De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.