Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Actie matras

Nieuw en exclusief bij Bedaffair: de SPECIAL EDITION HENNEP matras. De Special Edition hennep matras ziet er niet alleen comfortabel en luxe uit, de voordelen van de combinatie puur natuurlatex en van, de meest duurzame plantaardige vezel ter wereld, hennep zijn ongekend.

Zo is de Special Edition hennep matras voorzien van een uitzonderlijke puntelasticiteit en drukverlagende comfortzônes bij de schouders. Zodat slapende of tintelende handen of armen verleden tijd zijn. Daarnaast draagt de betere ondersteuning van de ruggewervel bij aan fitter en uitgeruster wakker worden. De Dormiente matras is gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Zoals biologisch katoen, hennep en natuurlatex.

De matras is direct leverbaar in 90x200 cm (medium of firm).
Beperkte vooraad. Dus: OP=OP!

Er zijn geen producten gevonden.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.