Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Eco bed design hout Lieg

Eco bed design hout Lieg

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 595,00

Het eco bed design hout Lieg is op te bouwen uit modules van elk 20 cm breed en 200 cm lang. U bepaalt zelf de gewenste lengte van het eco bed design hout Lieg. Het eco bed design hout Lieg is bijzonder snel en eenvoudig te installeren en uit elkaar te halen. Het eco bed design hout Lieg is geschikt voor matrassen vanaf 80x200 tot 180x200 cm. Het eco bed design hout Lieg ook zeer geschikt als kinderbed, het bed groeit letterlijk met uw kind mee. Een prachtig eco design bed voor volwassenen, kinderen, tieners, studenten, 1-persoons, twijfelaar of 2-persoons bed.


Hoe werkt het eco bed design hout Lieg?


U kiest aan de hand van de maat van uw matras de breedte van het eco bed design hout Lieg. Elke module is 20 cm breed en 200 cm lang. De vanaf prijs is voor 4 modules en deze is geschikt voor een matras van 80/90x200 cm. Plaats enkele bedpoten naast elkaar en bevestig de latten erop. Zo eenvoudig is het.
Het is altijd mogelijk het eco bed design hout uit te breiden naar uiteindelijk 180x200 cm. Om het eco bed compleet te maken adviseren wij u als optie de Bedaffair Natural matrassen; 100% eco natuurlatex matras of onze futon-like matras Basic. (H)eerlijk slaapsucces verzekerd!

* Vereiste velden

levertijd 4 - 6 weken

Eco bed design hout Lieg


Het eco bed design hout Lieg is op te bouwen uit modules van elk 20 cm breed en 200 cm lang. U bepaalt zelf de gewenste lengte van het eco bed design hout Lieg. Het eco bed design hout Lieg is bijzonder snel en eenvoudig te installeren en uit elkaar te halen. En geschikt voor matrassen vanaf 80x200 tot 180x200 cm. Het eco bed design hout Lieg is ook zeer geschikt als kinderbed, het bed groeit letterlijk met uw kind mee. Een prachtig eco design bed voor volwassenen, kinderen, tieners, studenten, 1-persoons, twijfelaar of 2-persoons bed.


Hoe werkt het eco bed design hout Lieg?


U kiest aan de hand van de maat van uw matras de breedte van het eco bed design hout Lieg. Elke module is 20 cm breed en 200 cm lang. De vanaf prijs is voor 4 modules en deze zijn geschikt voor een matras van 80/90x200 cm. Plaats enkele bedpoten naast elkaar en bevestig de latten erop. Zo eenvoudig is het.
Het is altijd mogelijk het eco bed design hout uit te breiden naar uiteindelijk 180x200 cm. Om het Tojo Lieg bed compleet te maken adviseren wij u de Bedaffair matrassen; 100% eco natuurlatex matras of onze futon matrassen. (H)eerlijk slaapsucces verzekerd!


Specificaties:


Materiaal: Beuken multiplex
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Vanaf 80/90x200 cm. Per 20 cm uit te breiden tot maximaal 180x200 cm.
Module: 20x200 cm
Hoogte:
 27 cm
Afmeting nachtkastje: 40x34 cm, hoogte 27 cm


Het eco bed design hout Lieg is exclusief matrassen.


Bijpassend nachtkastje / tafeltje


Het eco bed design hout Lieg wordt helemaal compleet met het bijpassende nachtkastje. - bekijk het nachtkastje >


Levering en bezorging


Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze winkel bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vanaf het Centraal Station Amsterdam.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten