Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Eco bedden

Bij Bedaffair zijn we gespecialiseerd in massief houten design bedden, metaalvrije boxsprings en handgemaakte biologische geveerde boxsprings. Bedaffair heeft een collectie massief houten design bedden en boxsprings in verschillende stijlen en designs. We importeren zelf massief houten bedden uit Duitsland en werken samen met de prachtige merken Team 7, Dormiente en Holzmanufaktur. De massief houten bedden in de collectie van Bedaffair zijn leverbaar in diverse hout materialen zoals noten, beuken, eiken, wild eiken, kersen, ahorn enz.

De houten bedden van het Bedaffair label zijn uitsluitend gemaakt van hout dat FSC-gekeurd is en/of ecologisch is en uit Europa afkomstig is. Verschillende afwerkingen van de massief houten ledikanten zijn mogelijk zoals; mat, gelakt, geolied, en ecologisch hout.

De boxsprings, van het eigen merk Skoon, verkrijgbaar in onze 800 m2 grote showroom worden onder specificatie van Arend Vaders, voormalige ambachtelijk beddenmaker en eigenaar Bedaffair, in Nederland gemaakt.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.