Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Eco bedden

Bij Bedaffair zijn we gespecialiseerd in massief houten design bedden, metaalvrije boxsprings en handgemaakte biologische geveerde boxsprings. Bedaffair heeft een collectie massief houten design bedden en boxsprings in verschillende stijlen en designs. We importeren zelf massief houten bedden uit Duitsland en werken samen met de prachtige merken Team 7, Dormiente en Holzmanufaktur. De massief houten bedden in de collectie van Bedaffair zijn leverbaar in diverse hout materialen zoals noten, beuken, eiken, wild eiken, kersen, ahorn enz.

De houten bedden van het Bedaffair label zijn uitsluitend gemaakt van hout dat FSC-gekeurd is en/of ecologisch is en uit Europa afkomstig is. Verschillende afwerkingen van de massief houten ledikanten zijn mogelijk zoals; mat, gelakt, geolied, en ecologisch hout.

De boxsprings, van het eigen merk Skoon, verkrijgbaar in onze 800 m2 grote showroom worden onder specificatie van Arend Vaders, voormalige ambachtelijk beddenmaker en eigenaar Bedaffair, in Nederland gemaakt.

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon, zeer groot , zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar. Wilt u liever privé onze winkel bezoeken? Dat kan! Uniek is onze service 'Privé winkelen'. Maak direct een afspraak!

Onze openingstijden zijn:

dinsdag – vrijdag 9:30 – 17:30 uur
zaterdag 9:30 – 17:00 uur

Wij staan telefonisch, per email of in onze 800 m2 winkel, voor u klaar met antwoorden op de meest gestelde vragen of voor een persoonlijk matras advies op maat.

U bent zowel online als in onze ruime 800 m2 showroom van harte welkom.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
T. 0233036897
E. info@bedaffair.nl

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!