Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Boxspring bodem

Heb je nog een prima matras, maar wil je wel graag een ander bed? Of wil je wel een nieuw matras uitzoeken, maar daarbij zelf de regie houden? Dan kun je bij ons ook kiezen voor boxsprings zonder matras. Een metaalvrije boxspring of handgemaakt met enkele Bonell vering of een dubbel geveerde boxspring bodem. Profiteer van het beste van twee werelden: het design én de compactheid van een boxspring. Ben je toe aan een nieuwe aankoop voor de slaapkamer? Kies dan een van onze boxsprings zonder matras, vul hem zelf aan en geniet binnenkort weer van heerlijke nachtrust!

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.